PMI-SE Nyhetsbrev 2020-02-13

Aktuella aktiviteter

JUN

19

Nätverksträff | Linköping

Workshop – hur kommunicerar man projekt till sälj och ledning?

Missa inte Passion for Projects Congress 9-10 Mars 2020

För tionde året i rad arrangeras denna kongress, Skandinaviens största mötesplats inom PPPM, projekt, program- och portfölj. Här lanseras även den årliga rapporten Swedish Project Review med de senaste trenderna inom ämnet. Missa inte Årets största kongress som bland annat består av följande: Tema: Orkestrera projekt i en transformerande värld 4 keynotes och 25 seminarier som engagerar och inspirerar Master Class: en kurs där PMO ansvariga efter 3,5 timmar ska veta hur deras organisation ser ut idag, vilka potential de har samt hur och vilka förändringar de bör vidta för att nå varaktig framgång.

”Det är mycket nu”

“Det är mycket nu” sade Stefan Sauk’s karaktär som ett stående inslag i det populära satirprogrammet Lorry i början på 90-talet. Jag tror att det flesta kan känna igen sig i det, eller?

Läs mer

Projektekonomin - Frågor & svar

PMI har genomfört en medlemsundersökning som efterfrågade kunskap och förståelse kring begreppet "Project Economy" (Projektekonomin). I denna artikel presenterar Bruce Gay sina svar på undersökningen.

Läs mer

Välkomna till en Kick-Off med det nya PMO Nätverket i Väst!

Den 3:e Mars drar vi gång det nya PMO nätverket i Göteborg. Varmt välkomna till Ekan Management kontor på Lasarettsgatan 6. PMO Nätverket är ett forum med erfarenhetsutbyte för dig som är verksam på ett PMO/Projektkontor. Första tillfället kommer att ledas av Ekan Management som har stor erfarenhet av att utveckla PMO kontor. Hoppas vi ses där!

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt