Nyhetsbrev 2020-06-18

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

SEP

2

Företagsbesök | Jönköping

Elgigantens nya jättelager i Jönköping - Hur leds ett gigantiskt byggprojekt med en mängd olika interna och externa intressenter?

Bli inte slav under Covid-19 - ta kommandot över situationen

Att tappa kontrollen kan innebära att du får ett stresspåslag och handlar irrationellt. Att reagera med stress och få katastroftankar är helt naturlig och inget ovanligt, oavsett om världen drabbats av Corona eller ej. Det viktiga är vad vi gör med dessa tankar och hur vi stannar upp och agerar.

Läs mer

Disciplined Agile - Den kompletta verktygslådan för agil leverans

Oavsett vad som levereras. Traditionellt eller agilt. Projekt eller produkt. PMI har en unik positionering att leverera värde för individer och organisationer. PMI köpte under hösten Disciplined Agile Consortium, och har börjat integrera det i verksamheten.

Läs mer

En förändrad värld - vi finns här för dig

Företag inom framförallt mjukvaruutveckling omorganiserar. Covid-19 orsakar varsel och nedskärningar som drabbar både anställda och konsulter. PMI hjälper dig som jobbar inom projektledning till omställning i en förändrad värld! Den här unika situationen har lett till att ett ovanligt stort antal välutbildade och professionella inom projektledning är mellan anställning och konsultuppdrag. Vårt första bidrag är en inspelning med Nina Jansdotter - Hur du bygger varumärke och nätverk via LinkedIn. “Tema omställning” är ett initiativ där vi, såsom det största nätverket inom projektledning, vill bidra med vad vi kan. Vi arrangerar därför ett antal online-baserade aktiviteter, främst webbinarier, inom några olika fokusområden.

Läs mer

PMI Sweden Chapter Önskar er en glad midsommar!

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt