Nyhetsbrev 2018-10-11

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

Vässa dina kompetenser som Teamcoach

Tillbaka igen i vardagen efter några månaders härlig avkoppling och ledighet. Direkt dyker det upp många tankar runt team och hur olika team fungerar på olika sätt, olika bra och olika framgångsrikt.

Läs mer

Microsoft erbjuder en gratis e-Bok om hur man förbättrar samarbetet i sitt företag!

Hur levererar du de mest tillförlitliga verktygen för att arbeta tillsammans samtidigt som du komplexiserar, svarar på utmaningarna i flera applikationer och mötesbehov? Du vill också ge enkel tillgång till data och system utan att behöva oroa dig för säkerhet.

En integrerad plattform är ett bra ställe att börja, eftersom det kombinerar samarbetsverktyg med säkerhet, överensstämmelse och hantering av användarbehov. Lär dig varför en samarbetspaket kan vara det bästa valet för dig.

Läs mer

Medlemmar och volontärer träffades i Stockholm

I helgen som passerade arrangerades det årliga SLIM (Strategical Leadership Institute Meetings) på Clarion Hotel, Stockholm. Vid vårt 20-årsjubileum under fredagskvällen var även alla medlemmar inbjudna för att kostnadsfritt ta del av bubbel, plockbuffé och föreläsningar.

Läs mer

Linköping - välkomna att delta i en bokcirkel om förändringsledning

Kvällen den 6 november är det fokus på boken Leading Change

Under hösten/vintern genomför vi i Linköping en bokcirkel om förändringsledning. Till varje kväll läser alla deltagare en utvald bok. Under kvällen diskuterar vi sedan boken. De tre utvalda böckerna är alla klassiker inom förändringsledning och belyser ämnet från olika utgångspunkter. Kvällen den 6 november kommer vi att läsa Leading Change. Vid nästa den 22 januari kommer vi att fokusera på boken Switch. Klicka på länken för att registrera dig till eventet.

Läs mer

PMI föreläste vid Uppsala universitet

Den 27 september 2018 genomförde Lars Rylander tillsammans med Therese Helander och Lena Ånöstam en lunchföreläsning på Ångströmlaboratoriet vid Uppsala universitet, i samband med Uppsala teknolog- och naturvetarkårs Startup-vecka.

Läs mer

 

 

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt