PMI SE Nyhetsbrev 23-09-14

Aktuella aktiviteter

MAJ

30

Seminarium | Uppsala

Insights from 40 Years of IT Project Management: Lessons Learned and Best Practices

JUN

3

Seminarium | Malmö

Projektkontor i teorin och praktiken

JUN

10

Seminarium | Malmö

Hur berörs du som projektledare av de Globala Målen?

PMI Samhällsbyggnadsdag

Anmälan öppnat!

Anmälan har nu öppnat till årets PMI Samhällsbyggnadsdag! Du kan säkra din plats på https://samhallsbyggnad.pmi-se.org/. PMI Samhällsbyggnadsdag är ett unikt tillfälle att nätverka, lära och inspireras av andra projektledare inom samhällsbyggnadssektorn. I år är PMI Samhällsbyggnadsdag ett samarrangemang tillsammans med Sweco och äger rum den 13 november i Sweco-huset i Stockholm. Årets tema är hållbarhet i samhällsviktiga projekt och i årets upplaga har vi en stor bredd mellan forskning och beprövad erfarenhet. Under dagen kommer du att få lyssna på spännande föreläsningar om aktuella ämnen som: Att flytta en stad – samhällsomvandling på riktigt – hur gör man när man ska flytta en hel stad? Karin Edenius (Sweco) och Therese Lindroth (LKAB) berättar om stadsflytten i Kiruna. Hållbar stadsutveckling i befintligt område - hur kan hållbar stadsutveckling genomföras i befintliga bostads- och stadsområden? Caroline Dahlbom (Svenska Bostäder) berättar hur de arbetar i Järva med just detta. Paneldebatt och case-utmaning – lyssna på en interaktiv paneldebatt om hållbarhet i samhällsviktiga projekt med talare som alla kommer med olika infallsvinklar i ämnet. Bristande motivation och bristande engagemang är viktiga orsaker till att fel, brister och skador uppstår i byggsektorn. Hur skapar man då god kultur i projektet så att detta undviks? Hör våra deltagare i case-utmaningen tävla om sina bästa case. Du kommer också att få möjlighet att delta i interaktiva workshops, diskutera med andra deltagare och utställare, samt mingla med kollegor från hela landet. Detta är en dag du inte vill missa! All information om programmet och talare finns på hemsidan https://samhallsbyggnad.pmi-se.org/. Anmäl dig redan idag! Antalet platser är begränsat, så vänta inte för länge. Vi ser fram emot att träffa dig på PMI Samhällsbyggnadsdag 2023!

Läs mer

Mentoskapsprogrammet

Snart drar Höstens Mentorskap igång med nya aktiviteter. Vi håller nu på att planera höstens event och kommer snart publicera dessa. Men se vår nya video och besök vår websida för inspiration och intresse anmälning redan nu. 🙂

Läs mer

Mental träning för framgångsrik projektledning

– Del 1 Projektledaren –

Vad är hemligheten bakom att blomstra inom projektledning? En stor del ligger i att lära sig att behärska hantverket – men det som verkligen utmärker framgångsrik projektledning bortom det ligger i hur du gör det.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt