PMI SE Nyhetsbrev 23-08-17

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

25th Anniversary Celebration

Join Us for PMI Sweden Chapter's 25th Anniversary Celebration on September 12th

Join us in celebrating a remarkable milestone – PMI Sweden Chapter's 25th Anniversary! We're bringing together professionals for an exceptional hybrid meeting, uniting us in Stockholm, Malmö, Göteborg, and online. Prepare to be inspired by our guest speaker, Eva Svärd, as she shares insights that will ignite your passion for leadership. Following her talk, seize the opportunity to network with fellow professionals . Choose the calendar booking option based on your preference: Stockholm, Malmö, Göteborg, or Online.

Läs mer

Är du vår nya chef för Medlemsvård?

Vi i PMI Sweden Chapter har en ambition att leverera våra medlemmar med bästa möjliga värde. Och kundsupport är hörnstenen i kundnöjdhet.

Vi i PMI Sweden Chapter har en ambition att leverera våra medlemmar med bästa möjliga värde. Och kundsupport är hörnstenen i kundnöjdhet. Förse medlemmar i behov av förtydligande med korrekta svar, välkomna nya medlemmar, nå ut till lediga med erbjudanden och erbjudanden - dessa och många fler viktiga ämnen letar efter ägaren som är villig att ta hand om dem. Vi söker dig som som med din tid och ditt engagemang vill hjälpa oss att nå vårt syfte. Om du är en varm och välkomnande person som förstår och värdesätter vikten av kundnöjdhet är du varmt välkommen att kontakta mig på oleksandr.khimiak@pmi-se.org Oleksandr Khimiak, VP Membership PMI Sweden Chapter

Är du vår nya Direktör för Medlemskommunikation

Vi på PMI Sweden Chapter har ambitionen att leverera våra medlemmar det bästa möjliga värdet. Kundsupport är hörnstenen för kundnöjdhet. Vad kommer du att göra? Studera analytiska verktyg och arbeta med data för att definiera optimala personaliseringskriterier (plats, bransch, ålder etc.) Extrahera data från medlemsdatabaser och förbereda datamängder Skapa personlig push-kommunikation (välkomna nya medlemmar, ta kontakt med inaktiva medlemmar med erbjudanden och deals etc.) Besvara medlemmars förfrågningar via member@pmi-se.org Personlighetsdrag vi letar efter: Responsivitet och en serviceinriktad inställning - du kommer att agera som en representant för PMI Sweden när medlemmar behöver support. Data-/Excel-kunskaper - du förväntas arbeta med datamängder, så det förväntas att du inte är rädd för att använda filter och gruppfunktioner (Oroa dig inte, vi har nyligen lanserat ett nytt BI-verktyg som är mycket användarvänligt). Öga för detaljer och analytiskt tankesätt - det är viktigt att kunna analysera hur olika metoder/former av kommunikation påverkar medlemmarnas engagemang. Uppskattad arbetsbelastning: 1-2 timmar i veckan. Detta är en fantastisk möjlighet att engagera dig i PMI-samhället och skaffa dig projektlednings- och analytiska färdigheter. Du är varmt välkommen att kontakta mig på oleksandr.khimiak@pmi-se.org.

Save-the-date – PMI Samhällbyggnadsdag 2023

Välkommen till PMI Samhällsbyggnadsdag 2023 i Samverkan med Sweco. En konferens av PMI Sweden Chapter i Stockholm, på Kungsholmen i Swecohuset, den 13 november 2023. Tema är "Hållbarhet i samhällsnyttiga projekt” och alldeles strax öppnar anmälan. Spara datumet i era kalendrar redan nu!

 
Agenda för årets konferens – Samhällsbyggnadsdagen 2023

  • Välkomstkaffe

  • Inspirationstal av dagens moderator Amanda Borneke

  • Föreläsning om värdet av sociala hållbarhetsinsatser

  • Föredrag om CoKitchen – innovation om energi- och resurseffektivisering med samvaro

  • Paneldebatt om Hållbarhet i samhällsnyttiga projekt

  • Fika och nätverk

  • Bygga social Hållbarhet med Lego Serious Play

  • Vi flyttar staden – Samhällsomvandling i Kiruna

  • Lösningar på temat god projektkultur – sex korta pitchar där publiken röstar om bästalösningen!

  • Avslut och Nätverksmingel

Mer information om årets konferens på https://samhallsbyggnad.pmi-se.org/

 

Ledarskap för grön omställning

Storstadsregionerna förtätas och moderniseras i hög takt och antalet projekt för satsningar inom samhällsbyggnation är fler än någonsin. FNs globala mål för hållbar utveckling (SDGs) riktar därför om sitt fokus från klimatförändringar – i ett tillägg att börja mäta ledarskap. Från och med hösten 2023 listas ett ramverk med de mest grundläggande transformativa färdigheterna för att kunna leda hållbar utveckling. Självklart kommer ni höra mer om de nya Inner Development Goals (IDGs) på Samhällsbyggnadsdagen från dagens moderator, hållbarhetsprofilen Amanda Borneke.

 
Nytt pris för årets Moderator

Amanda Borneke har kvalat in på listan över Sveriges topp100 populäraste föreläsare och moderatorer, som årligen delas ut av Eventeffect. Stort grattis till Amanda! Vi ser mycket fram emot Amandas tongivande och inspirerande ledning av Samhällsbyggnadsdagen.

 

Vill du ställa ut på årets konferens?

Det kommer att vara en exklusiv mässa med 6 utställningsplatser för väl valda aktörer. Årets konferens har 100 sittande och ca 300 besökare i Swecos vardagsrum. Kontakta PMI Samhallsbyggnad på , för mer information om pris och förutsättningar!

 

Pressrum på Samhällsbyggnadsdagen

Är du journalist, fotograf eller skribent och vill delta på Samhällbyggnadsdagen 2023 för att skriva om den?

Vi välkomnar tidningar, krönikörer och influensers att delta på konferensen. Självklart ställer vi gärna upp på intervjuer från vårt projektteam. Kontakta PMI Samhallsbyggnad på , för pressutskick och citat.

 

 

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt