PMI SE Nyhetsbrev 23-05-11

Aktuella aktiviteter

JUN

19

Nätverksträff | Linköping

Workshop – hur kommunicerar man projekt till sälj och ledning?

Unique opportunity to participate!

PMI Sweden Chapter Board and PMI Rio de Janeiro Board are proud to announce the decision to fully endorse the proposal to continue the research in AI and project management and follow-up on the survey made April - June 2022. In addition we are inviting our member networks the unique opportunity to participate.

Läs mer

Välkomna på AW med mingel i Helsingborg!

Vi träffas på The Tivoli, Hamntorget från kl 17. Dryck till självkostnad. Eventuell mat beställes direkt på The Tivolis hemsida. Samtalsämnen att ta upp: Kul att PfP24 skall vara i Helsingborg!; Är det inte dags med träffar även i Helsingborg?; Vad bubblar i projektvärlden i och runt Helsingborg?; Hur får vi mer ut av PMI och vårt nätverk som medlemmar och volontärer? Kvällen avslutas, för de som vill, med en konsert med cover-bandet Prebens Pågar. Brukar vara populärt, så kom i tid. Välkomna!

Läs mer

Chans att göra skillnad!

Tycker du också att Passion for Projects Congress är det viktigaste eventet för dig som är projektledare varje år?

Nu har du chansen att göra den ännu bättre. 11–12 mars 2024 arrangerar PMI Sweden Chapter Passion for Projects Congress i Helsingborg. Kongressen är ett event för projektledare av projektledare. Vi söker volontärer som vill vara med för att göra skillnad. I första hand söker vi dig som vill vara delprojektledare och leda en grupp volontärer inom områden Marketing, Partners, Program&Talare samt Digital kongress. Känner du att du vill utvecklas som projektledare, träffa nya kollegor och vill ta chansen att göra kongressen till årets händelse i Projektsverige så har du chansen. Du kommer inte att vara ensam, det finns redan 10 volontärer som påbörjat arbetet. Vi söker även volontärer som vill bidra i respektive gruppering med allt från att ringa partners till att moderera talare på kongressen. De kommer vi att behöva från och med i höst men det är aldrig för tidigt att höra av sig till mig. Är du intresserad och vill veta mer? Hör av dig till Peter.egeland@pmi-se.org Peter Egeland, Vice President, Passion for Projects Congress.

Är du vår nya chef för Medlemsvård?

Vi i PMI Sweden Chapter har en ambition att leverera våra medlemmar med bästa möjliga värde. Och kundsupport är hörnstenen i kundnöjdhet.

Förse medlemmar i behov av förtydligande med korrekta svar, välkomna nya medlemmar, nå ut till lediga med erbjudanden och erbjudanden - dessa och många fler viktiga ämnen letar efter ägaren som är villig att ta hand om dem. Vi söker dig som som med din tid och ditt engagemang vill hjälpa oss att nå vårt syfte. Om du är en varm och välkomnande person som förstår och värdesätter vikten av kundnöjdhet är du varmt välkommen att kontakta mig på oleksandr.khimiak@pmi-se.org Oleksandr Khimiak, VP Membership.

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt