PMI SE Nyhetsbrev 23-04-13

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

SEP

2

Företagsbesök | Jönköping

Elgigantens nya jättelager i Jönköping - Hur leds ett gigantiskt byggprojekt med en mängd olika interna och externa intressenter?

Tack återigen alla som deltog på årets Passion For Projects Congress

Digitala presentationer tillgängliga

Nu ligger digitala presentationer från de olika sessionerna tillgängliga på eventet under Kalendarium för er som var registrerade för on site eller online. Videoinspelningar ifrån Arenans olika keynotes kommer även de att läggas här upp inom några dagar.

Läs mer

Talk around the Clock Charity Conference - PMI Chapters Collaboration

Vi hjälper UNICEF med hjälp till den jordbävningsdrabbade Turkiet.

Boka din plats på välgörenhetskonferensen ”Talk around the clock”! Vi hjälper UNICEF med hjälp till den jordbävningsdrabbade Turkiet. PMI Sweden Chapter är stolta att ingå som samarbetspartner till konferensen och välkomnar medlemmar och följare att närvara. Några av världens främsta talare inom Project Management kommer att tala utan ersättning med ett gemensamt syfte: Att leverera värde till de drabbade. Den 6 januari 2023 skakades Turkiet och Syrien av en stor jordbävning. Vi fick se upprörande nyheter om hur städer förstörts, och med tusentals människor som fastnat under rasmassorna, många av dem barn. PMI Ukraine Chapter tog initiativet till konferensen ”Talk Around the Clock”. Ukraina vet av egen erfarenhet hur det känns när ett land utsätts för smärta och förluster. De bad Oliver F. Lehmann från Tyskland om hjälp. Lehmann var en organisatörerna av den första Talk Around the Clock från 2022, och tillsammans satte de ihop den kommande kongressen. På samma sätt som Ukraina har fått ett enormt stöd för att klara sina utmaningar av krig och överlevnad, vill man på detta sätt skicka vidare stödet och hjälpa Turkiet. Den virtuella konferensen ”Talk Around the Clock” arrangerar därför en crowdfunding för vännerna i Turkiet. Talare och andra bidragsgivare arbetar utan ersättning. Allt överskott går direkt till UNICEF’s hjälpprogram, som fokuserar på de svagaste offren, de 2.5 miljoner drabbade barnen. För mer information om Program, Talare och Registrering, läs på den officiella Talk around the Clock Conferencehemsidan: talk-around-the-clock.com

Läs mer

Hjälp Syrien och Turkiets jordbävningsoffer

Flera PMI chapter i samarbete arrangerar den 14-15 april, 2023, en 24-timmars konferens till förmån för jordbävningoffren i Syrien och Turkiet.

Läs mer

Teamrekryteringsträff för Passion for Projects 2024

Den 11-12 Mars 2024 Passion For Project i Helsingborg...

Den 11-12 Mars 2024 kommer PMI Sweden Chapter hålla sin årliga Passion For Projects Congress i Helsingborg. . Vill du vara med och påverka, hjälpa till och bli del av Sveriges största Projekt- och Förändringsledningorgan samt bygga på din PDU bank? Nu bygger vi upp arbetsgruppen och behöver fler ambitiösa volontärer. Anmäl intresse genom att boka dig på eventet. Under rekryteringsmötet kommer vi att presentera kongressen, förväntningar och fördelar. Du kan ställa alla frågor och visa ditt intresse för en viss roll. Träffa några av ledarna. Kom och bli upplyst, inspirerad, motiverad av talare, upplev nya former, få smakprov på nya lösningar och möt 500 andra Projektledare, Förändringsledare, experter, forskare och spännande influencers. Passion for Projects volontärer får gratisbiljet till kongressen. Välkommen! Vi bjuder på liten middag.

Läs mer

PMI Global Summit 2023

25-28 October 2023

PMI® Global Summit 2023 kommer att samla förändringsmakare, ledare och projekt proffs som är engagerade i att förverkliga idéer.

Läs mer

 

 

 

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt