PMI-SE Nyhetsbrev 2022-03-03

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

SEP

2

Företagsbesök | Jönköping

Elgigantens nya jättelager i Jönköping - Hur leds ett gigantiskt byggprojekt med en mängd olika interna och externa intressenter?

Du kan också göra en insats för de som drabbas av kriget i Ukraina!

PMI Sweden Chapter står upp för mänskliga rättigheter, samarbete mellan länder, organisationer och individer, samt arbetar för en fredlig och hållbar värld. Därför fördömer vi starkt det olagliga och brutala angrepp av Ukraina och markerar vår solidaritet med Ukraina och dess folk i deras utsatta situation. För att ytterligare sätta kraft bakom vårt ställningstagande sätter nu vår volontärsgrupp upp en lista där man kan anmäla sitt intresse för att hjälpa människor på flykt eller inne i Ukraina. Läs mer om hur också du kan göra en insats till de som drabbats av kriget i Ukraina.

Läs mer

Årsmöte 2022 PMI Sweden Chapter

Påminnelse till alla chapter medlemmar, glöm inte att anmäla er till vårt digitala årsmöte den 15 mars kl. 17.30 Bokning görs via kalendariet, glöm inte att ni måste vara inloggade för att se mötet.

PMI:s nya medlemsförmån

PMI:s nya medlemsförmån ger dig fler verktyg för att trivas i projektekonomin, med fulltext från över 1700 populära affärstidningar och branschpublikationer, landrapporter, företagsprofiler och mer.

Läs mer

Digitalt spår på Passion for Projects Congress 2022

Nu kan du även boka ett digitalt spår för årets utgåva av Passion for Projects Congress, på Svenska Mässan i Göteborg. Genom detta hoppas vi även kunna nå ut till alla som inte vill eller har möjlighet att resa för att vara med på plats.

Läs mer

PMO Mognadsindex

Projektledningskontor missförstås ofta som avdelningar som är begränsade till styrning och efterlevnad. Sanningen är att de går bortom det taktiska genomförandet av projekt och utför ett bredare utbud av aktiviteter som driver värde. Vi har samarbetat med PwC UK för att skapa ett första i sitt slag Global PMO Maturity Index med hjälp av resultaten från en världsomspännande undersökning. Vår senaste rapport avslöjar vad de mest avancerade PMO:erna har gemensamt och hur de skapar långsiktiga fördelar för sina organisationer

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt