PMI-SE Nyhetsbrev 2022-02-03

Aktuella aktiviteter

JUN

19

Nätverksträff | Linköping

Workshop – hur kommunicerar man projekt till sälj och ledning?

Passion for Projects Congress och Emerging Project Leaders Forum flyttas till 23-24 maj

Till följd av nya covid-19-restriktioner har teamet bakom Passion for Projects Congress valt att flytta årets kongress två månader. Nytt datum blir istället 23-24 maj 2022. Vid den tiden har vi stort hopp om att samhället ska kunna ha återgått till mer normala rutiner. Även vår systerkongress Emerging Project Leaders Forum, som vi delar lokaler med, flyttar fram sin kongress till 24 maj.

Läs mer

Info till medlemmar om Årsmöte PMI Sweden Chapter 2022

Eftersom Passion for Projects Congress 2022 är framflyttad så kommer årsmötet 2022 att hållas online den 15 mars 2022 kl. 17:30 till 18:30. Bokning sker via kalendariet (endast medlemmar i PMI Sweden Chapter)

Läs mer

Early Bird biljettbokningen till Emerging Project Leaders Forum 2022 är öppen.

Välkommen till endagskonferens för studenter och unga yrkesverksamma, utformad för att inspirera och stärka dig till att leda förändringar i en förändrande värld. Kom och träffa vinnare av Sveriges Under 35 Changemakers Utmärkelser som driver förändring genom innovativa idéer, djärva projekt och inspirerande ledarskap. Från hållbarhet, ledarskap och agilt till AI, Emerging Project Leaders Forum 2022 är evenemanget som kommer att stärka din framtid.

Läs mer

PMXPO 2022-03-24

Fira 15-årsjubileet för PMXPO den 24 mars – det första evenemanget i vår "2022 Virtual Experience Series!" Förbättra dina färdigheter genom en prisbelönt upplevelse som får dig att känna dig inspirerad och ger dig kreativa lösningar. PMXPO ger en unik möjlighet att lära sig, nätverka, tjäna PDU:er och få värdefulla färdigheter som hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå.

Läs mer

Redo att tjäna och forma framtiden?

I år kommer PMI-medlemmar att välja fyra personer att sitta i vår styrelse från 2023 – 2025. Skicka in din ansökan nu till och med den 28 februari för att delta i framtiden för vår organisation. En ovärderlig möjlighet att göra skillnad väntar.

Läs mer

Internationella kvinnor dagen närmar sig. Har du råd till unga kvinnliga projektledare?

Internationella kvinnodagen närmar sig den 8 mars. Så vi skulle vilja veta: Vilka råd har du till kvinnliga projektledare som vill ta sig framåt? 👇 Släpp ditt #karriärtips i kommentarerna så kan det finnas med i kommande innehåll.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt