PMI-SE Nyhetsbrev 2021-12-09

Aktuella aktiviteter

MAR

7

Seminarium | Göteborg

Projektledning med AI: Praktiska verktyg och framtidstrender

MAR

11

Konferens | Helsingborg

Passion for Projects Congress 2024

MAR

20

Webinar | Webinar

Optimize your learning - 6 Keys that unlocks your lifelong learning!

Lär dig mer vad Disciplined Agile innebär - Delta från soffan eller på plats i Stockholm, vad föredrar du?

Är Ni behov av flexibel och enkel vägledning som är anpassat till det just ni levererar. Projekt eller produkt, traditionellt eller agilt. Disciplined Agile (DA) är en del av PMI, för att optimera och leverera värde till individer och organisationer. DA innehåller hundratals metoder och tekniker från en mängd olika källor, inklusive Scrum, Spotify, Extreme Programming (XP), Kanban, Agile Modeling, SAFe®, Unified Process, DevOps och många fler.

Läs mer

Framtida 50: En ny generation ledare har anlänt

Mariana Costa Checa funderade på att sluta. "Det var jobbigt, allt kändes som en uppförsbacke." Så vad höll #PMIFuture50-ledaren igång? Att lägga sin passion och #kreativitet i att grunda ett tränings bootcamp för att ta itu med bristen på latinos inom #tech. Med 2 000+ utexaminerade expanderar Laboratoria över Latinamerika. Och i takt med att företaget och hennes team har vuxit har hon också vuxit. "Det finns mycket introspektion och reflektion och självmedvetenhet", säger Costa Checa. "Jag har lärt mig att värdesätta feedback, att vara modig nog att ge feedback till andra och att ändra mig när det är dags att ändra."

Läs mer

Arbetssökandes undersökning avslöjar de dolda motivationerna bakom den stora avgången

Vi har alla hört talas om den stora avgången – trenden att arbetare slutar sina jobb under pandemin för att söka efter nya jobbmöjligheter. Men vad ligger bakom denna trend? Vad tänker arbetare på som har bestämt sig för att säga upp sig från sina nuvarande befattningar i jakten på grönare sysselsättningsbetesmarker? Vår senaste undersökning belyser detta fascinerande fenomen.

Läs mer

Vikten av regionalisering: Anslutning på lokal nivå

PMI gick djärvt mitt i covid-krisen för att installera sin nya regionala verksamhetsmodell. Efter ett och ett halvt år har den modellen slagit rot och ger betydande fördelar för PMI och dess intressenter. Joe Cahill diskuterar regionaliserings arbete och hur det har gett ny röst till PMI-medlemmar och volontärer.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt