PMI-SE Nyhetsbrev 2021-09-30

Aktuella aktiviteter

JUN

19

Nätverksträff | Linköping

Workshop – hur kommunicerar man projekt till sälj och ledning?

Medlemsenkät inför Passion for Projects 2022, 14-15 mars i Göteborg

2020 och stora delar av 2021 har minst sagt varit en speciell tid, vilket har inneburit att vi varje dag ställs inför nya utmaningar, stora som små. Många anpassningar har behövt göras för att anpassa oss till de förändringar som kommit vår väg. Nu är vi verkligen glada att världen börjar återgå till en något mer normal tillvaro. Passion for Projects 2022 blir det 11:e året som vi organiserar Passion for Projects sedan 2011. 'Leda förändring i en förändrad värld' är passande nog temat för Passion for Projects 2022. Vår förhoppning är att ge våra besökare mycket inspiration inom ledarskap, verktyg och metoder för projektledare och andra ledare. Vi önskar också ge våra partners och utställare, en unik plattform att möta potentiella kunder och anställda. I god tid inför kongressen tycker vi det ett bra tillfälle att lyssna in våra medlemmars, partners och utställares behov och önskemål. Av denna anledning har vi satt ihop en medlemsenkät för att i mesta möjliga mån kunna anpassa Passion for Projects 2022, 14-15 mars i Göteborg till era önskemål och intressen gällande program, nätverkande och att skapa nya kontakter. Missa inte denna fantastiska möjlighet att vara med och påverka kongressen i Göteborg – Årets kanske viktigaste möte för oss som arbetar inom projekt och ledarskap! Länk till enkäten nedan. Vi önskar ditt svar senast 10 oktober.

Läs mer

Mentorskap för lyckade projekt

Professionell och personlig utveckling är viktigt för projektledare och lyckade projekt. Det finns inget bättre än att utbyta erfarenheter och kunskap. I detta avsnitt delar två projektledare, Kelly och Jonas, med sig av deras erfarenheter som mentor och lärling i PMI Swedens mentorprogram. Vilka erfarenheter har de fått och vad har de lärt sig? De ger sina insikter och tips kring hur du kan dra nytta av mentorskapsprogrammet. Intresserad av PMI Swedens mentorskapsprogram? In och lyssna i poden där de berättar om allt du behöver veta.

Läs mer

Call for Presentations öppet för Passion for Projects Congress 2022

Nu har arbetet startat med att vaska fram vassa och intressanta talare inför årets upplaga av Passion for Projects Congress 2022. Vet du någon som vore den perfekta talaren. Ta kontakt med oss eller denne och skicka in ett förslag. Presentationerna brukar vara runt 30 minuter.

Läs mer

Som Chapter medlem har du förtur till eventet och deltar gratis. Anmälan är öppen.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt