PMI-SE Nyhetsbrev 2021-04-15

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

Region Öst söker fler volontärer

PMI genomför flera spännande och lärorika aktiviteter runt om i vårt land varje år, som volontär i PMI får du möjlighet att driva aktiviteter för ämnen du brinner för eller varför inte utvecklas inom ett helt nytt kunskapsområde. Låter det lockande och du bor i den östra delen av Sverige? Delta i årets första volontärträff i Region Öst för att ta del av mer information hur du kan bidra till projektkompetensen i Sverige. Bokningen finns länkat i kommentarsfältet.

Läs mer

Utöka din kunskap

Ett unikt lärandemöjlighet för projektledning med PDU och CEU är bara ett klick bort. Från 19 - 20 april kan du ansluta i realtid med instruktörer och klasskamrater i dynamiska workshops under SeminarsWorld Virtual. Utöka din kunskap och ge din karriär ett lyft. Registrera idag

Läs mer

4 sätt att arbeta effektivt med intressenter

Att arbeta med intressenter kan vara mycket krävande - och ibland känns det som om det är för många. Att förstå och tillgodose deras behov kräver mycket energi, empati och lyssnande, men det är viktigt att investera tid i intressent förvaltning. Utan deras samarbete vinner ingen. Tänk på dessa tips när du navigerar i dina projekt.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt