PMI-SE Nyhetsbrev 2020-10-08

Aktuella aktiviteter

MAJ

30

Seminarium | Uppsala

Insights from 40 Years of IT Project Management: Lessons Learned and Best Practices

JUN

3

Seminarium | Malmö

Projektkontor i teorin och praktiken

JUN

10

Seminarium | Malmö

Hur berörs du som projektledare av de Globala Målen?

Vårt globala Impakt

Följ med oss ​​den 20 oktober när vi firar betydelsen och innebörden av projektledning över hela världen på "Our Global Impact"! Oavsett om vi står inför utmaningar, hitta lösningar eller skapa nya möjligheter har det aldrig varit viktigare att närma oss projekt ur ett globalt perspektiv. Gå med oss ​​för att få kontakt med internationella tankeledare i spetsen för projektledarskap och ta din karriär till nästa nivå.

Läs mer

PMI årlig medlemsmöte

Följ med oss ​​virtuellt till vårt årliga medlemsmöte 2020 för att höra om vårt arbete under det senaste året och hjälp oss välkomna nya och återkommande styrelseledamöter och kommittémedlemmar. Händer tisdag 27 oktober kl 9:30 ET.

Läs mer

Hur investerar din organisation i innovation?

Spänn upp: 90% av de globala cheferna tror att COVID-19-krisen i grunden kommer att förändra sättet de gör affärer under de närmaste fem åren, vilket öppnar dörren för stora tillväxtmöjligheter, enligt McKinsey. Men en majoritet av dessa C-passare rapporterar att de känner sig inte utrustade med verktygen och talangen för att möta ögonblicket. Strävan efter #innovation kommer bara att bli mer angelägen - men framtids fokuserade ledare hittar redan sätt att förstärka och påskynda nya sätt att tänka. #PMIPulse fann att 74% av proffsen säger att deras organisation har sponsrat eller investerat i innovativa idéer som lagts fram av team eller individer. Har din organisation investerat?

Läs mer

Karriär inom projektledning

Gruppen där professionella projektledare och rekryterare inom projektledning möts! I den här gruppen når du som rekryterar inom projektledning rätt målgrupp direkt! Du som är medlem i PMI Sverige hittar här de senaste och hetaste jobben. Du kan även efterlysa ditt drömjobb, be om feedback på ditt CV samt läsa artiklar om karriär inom projektledning.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt