PMI-SE Nyhetsbrev 2020-08-13

Aktuella aktiviteter

MAJ

30

Seminarium | Uppsala

Insights from 40 Years of IT Project Management: Lessons Learned and Best Practices

JUN

3

Seminarium | Malmö

Projektkontor i teorin och praktiken

JUN

10

Seminarium | Malmö

Hur berörs du som projektledare av de Globala Målen?

Coacha dig själv i vardagen!

För de flesta av oss har våren 2020 inneburit att leva i en ganska annorlunda vardag. En vardag där vi jobbar mer hemifrån, barnen har hemskola, vi umgås mindre med vänner och vi reser mindre. Detta innebär i sin tur att vi tillbringar mer tid hemma och att vi spenderar mer tid tillsammans med våra familjemedlemmar eller helt själva.

Läs mer

Kommunikation – det allra svåraste i projekt?

Ofta när jag frågar projektledare vad de tycker att de behöver lära sig mer om blir svaret KOMMUNIKATION. Det är intressant, för kommunikation är ju ett sådant basalt fenomen för oss människor. Redan som nyfödda kommunicerar vi med omvärlden och det förefaller som om det är fullständigt naturligt för oss att interagera med andra levande varelser. Så varför tycker vi då att kommunikation är så svårt?

Läs mer

Är du intresserad av ett mentorskap?

PMI Sweden Chapter startar ett pilotprojekt om mentorskap och letar nu efter medlemmar som är intresserade av att ställa upp som mentorer och adepter. Mentorskapet är en professionell relation där en erfaren individ (mentor) ger stöd till en annan individ (adept) för att utveckla en specifik färdighet eller kunskap som kan vara värdefull för personernas professionella och personliga utveckling.

Läs mer

H22: Att leda framtidens stadsutveckling

År 2050 förväntas mer än 70 procent av alla människor bo i urbana områden, vilket redan nu befolkas av hälften av världens invånare. Morgondagens städer kräver innovation, hållbar utveckling och smarta lösningar - detta tas till vara på i H22 - The making of a smarter city. Lyssna till vårt avsnitt #1: “H22: Att leda framtidens stadsutveckling” på vår podcastwebsida.

Läs mer

Blickar framåt

PMI-Sweden Chapter hoppas att ni haft en skön och lugn sommar givet rådande situation och omständigheter. Vi vill välkomma tillbaka alla våra medlemmar och hoppas på en höst med många utmaningar och möjligheter.

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt