PMI-SE Nyhetsbrev 2020-01-16

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

Passion for Projects Congress - Få medlemsrabatt PMI SE anordnar Passion for Projects Congress

Nordens största mötesplats för projektledningsentusiaster. Förbered dig för ett event fullpackade med inspirerande talare, professionella kollegor och företag inom olika branscher som samlas med målet att dela sina kunskaper och erfarenheter inom projekt-, portfölj- och programledning. Som medlem i PMI SE får du rabatt på anmälningsavgiften. Är du volontär och bidrar med en insats under eventet, deltar du dessutom utan kostnad. Fram till 31 januari är det dessutom "early bird" rabatt!

Läs mer

Hög tid att nominera Årets Volontär

Varje år nominerar PMI Sweden Chapter en volontär som under det gångna året gjort en extraordinär insats.

Läs mer

Hjälper Du styrgruppen att lyckas?

Hur kommer det sig att projektbeställaren och styrgruppens medlemmar är så passiva? En del sitter i styrgruppen och vill bli skedmatade av projektledaren. Vi projektledare måste hjälpa dem att förstå sin roll i projektet.

Läs mer

Låt 2020 bli året då vi granskar ’sanningarna’ inom projektledningsområdet!

Läs mer

Vi jobbar aktivt med att skapa mervärden för våra medlemmar. I vår medlemsportal har vi samlat information och genvägar till dina medlemsförmåner.

Är du medlem i PMI SE har du ett inloggningskonto. Som inloggad och anmäld till våra konferenser med program av olika talare kan du favoritmarkera de talare du vill lyssna till. Du kan knyta kontakter och skicka meddelanden till andra medlemmar i PMI SE.

Läs mer

Engagera dig, gör skillnad - bli volontär

På PMIs sida som kallas VRMS, finns det volontärmöjligheter! Välkommen till vår arbetsgrupp inom marknadsföring och kommunikation. Här jobbar vi enligt agila principer, i en öppen och stöttande atmosfär där vi huvudsakligen jobbar virtuellt. Vi jobbar med de uppgifter som behöver lösas inom området marknadsföring och kommunikation. I den här gruppen får du vara med och bidra både situationsberoende och proaktivt med egna idéer. Vi jobbar med webb, kommunikation i sociala kanaler, skriver och publicera artiklar, stöttar med insatser runt konferenser och mycket mer.

Läs mer

 

 

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt