PMI-SE Nyhetsbrev 2019-11-07

Aktuella aktiviteter

MAJ

30

Seminarium | Uppsala

Insights from 40 Years of IT Project Management: Lessons Learned and Best Practices

JUN

3

Seminarium | Malmö

Projektkontor i teorin och praktiken

JUN

10

Seminarium | Malmö

Hur berörs du som projektledare av de Globala Målen?

Gå tre, betala för två vid gruppanmälan!

Välkommen till PMI Samhällsbyggnadsdag! En konferens av PMI Sweden Chapter på Clarion Live, Malmö, den 19 november 2019. Konferensen samlar projektledare, affärsområdeschefer, beställare, entreprenörer, projektmedlemmar, utbildare, beslutsfattare, konsulter, studenter och entusiaster. Det framåtblickande programmet kombinerar seminarier, paneler och nätverksmöjligheter. Under dagen kommer vi ta del av talare på ämnen såsom samverkan, upphandling och utmaningar i branschen och det finns även flera tillfällen under dagen att nätverka och diskutera de frågor du brinner lite extra för. Dessutom kommer det finnas en utställningsyta där företag och besökare kan mötas. Just nu erbjuder vi ”gå tre, betala för två” vid gruppanmälan! Varmt välkomna!

Läs mer

PMI SE Young Professionals

PMI Young Professionals finns till för unga människor mellan 20–35 år med ambition och engagemang för framgång. Young Professionals är en samhällsgrupp som vill vara med och skapa förändring och hjälpa till att bygga en bättre framtid.

Läs mer

Är du intresserad av ett mentorskap?

PMI Sweden Chapter startar ett pilotprojekt om mentorskap och letar nu efter medlemmar som är intresserade av att ställa upp som mentorer och adepter. Mentorskapet är en professionell relation där en erfaren individ (mentor) ger stöd till en annan individ (adept) för att utveckla en specifik färdighet eller kunskap som kan vara värdefull för personernas professionella och personliga utveckling.

Läs mer

Är förändringsledning något annat än projektledning?

Visst talas det mycket om förändringsledning nu för tiden? I nästan alla sammanhang där jag träffar projektledare, projektkontorschefer och chefer är det någon som nämner begreppet, och jag tror inte det bara beror på att jag medverkat i en nyligen utkommen bok om Förändringsledning, utan för att det helt enkelt är något som många anser vara viktigt.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt