Nyhetsbrev 2018-09-13

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

SEP

2

Företagsbesök | Jönköping

Elgigantens nya jättelager i Jönköping - Hur leds ett gigantiskt byggprojekt med en mängd olika interna och externa intressenter?

Trafikverket styr upp 1 400 projekt

Trafikverkets investeringsverksamhet har gjort en total genomarbetning av sin projekthantering de senaste två åren. Nu arbetar de i samma system efter samma modeller och rutiner, med mycket positiva resultat. Projektledningsmodellerna byggde bland annat på standarder enligt PMBOK® Guide. Tillsammans med CANEA har Trafikverket arbetat fram utbildningsprogram och planer för att uppnå ökad projektmognad. I princip alla projektledare inom verksamhetsområdet utbildades. ”CANEA bidrog med sin rika sakkunskap när det gäller projektledning”, berättar Magnus Reinius, förvaltningsledare för Trafikverkets investeringsprocess.

Du hittar mer information om CANEAs utbildningar inom projektledning här: https://www.canea.se/utbildningar (eller klicka på bilden) Läs hela artikeln här:

Läs mer

Sista chansen att anmäla sig till PMI SEs 20-årsjubileum

Vi firar 20 år på Clarion Hotel, Södermalm, Stockholm 2018-09-28 (kl 17:00-20:00).

Bli inspirerad och kompetentare medan du lyssnar och nätverkar med andra medlemmar och styrelsen i PMI SE. Sista dag för din anmälan är söndagen 16/9 - Hjärtligt välkommen!

Läs mer

 

 

Karin Tenelius Keynote till PFP2019

Karin Tenelius har grundat och driver flera företag. Vid sidan av sin föreläsnings- och konsultverksamhet leder hon inte mindre än tre verksamheter; Mötesbokarna, Jobbkompaniet och Tuff ledarskapsträning AB. Hon är även författare till handboken och bästsäljaren Arbetsmarknadscoaching.

Läs mer

Samhällsbyggnad - Fastighet & byggnation, en konferens av PMI Sweden Chapter!

Clarion Hotel Stockholm på Södermalm, den 7 november 2018

Vår mission är att skapa förutsättningar för framgångsrika och hållbara projekt, samt att etablera projektledningsom profession. Välkommen till en heldag där vi ur ett projektperspektiv möts, diskuterar och inspireras kringämnet samhällsbyggnad, med särskilt fokus på fastighet och byggnation.

Läs mer

English Newsletter - How to sign up

Hjälp oss att sprida ordet, det finns många kollegor som inte vet att det går att få nyhetsbrev på engelska utöver det svenska nyhetsbrevet

Sign up for the English Newsletter via following link:

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt