Nyhetsbrev 2017-10-31

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

SEP

2

Företagsbesök | Jönköping

Elgigantens nya jättelager i Jönköping - Hur leds ett gigantiskt byggprojekt med en mängd olika interna och externa intressenter?

PMI Sverige är värdar för europeiskt PMI möte i mitten av november

PMI Sverige kommer att vara stolta värdar för ett europeiskt möte i Malmö den 17-19 november 2017. Målgruppen av besökarna är ledare för PMI i andra europeiska länder. Vi träffas två gånger om året, en gång på hösten och gång på våren, för att dela kunskap och best-practices om hur man skapar medlemsvärde och driver ett framgångsrikt chapter samt att lära känna varandra och nätverka.

Läs mer

Projekt i fokus med Isabel Bergling Olanders

Möt Isabel Bergling Olanders, ny som volontär och skribent för PMI Sweden Chapter. Isabel arbetar sedan 2015 på Swedavia med flygplatsutveckling.

Läs mer

Viktig Information om uppdateringar av olika Certifierings-examen

Under 2018 kommer några av PMI:s certifierings-examen att uppdateras för att synkroniseras med nya och uppdaterade standards och practice guides. Information om de individuella uppdateringarna av certifierings-examina finns på pmi.org. Med början 26 mars 2018 kommer frågorna i certifierings-examen för PMP och även PMI-ACP att spegla den nya PMBOK 6 och den nya Agile Practice Guide. Bägge dessa släpptes i början på september och finns tillgängliga för nedladdning och för inköp på pmi.org. Mer information om andra certifierings-examina som CAPM och andra återkommer vi med.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt