Nyhetsbrev 2016-10-13

Aktuella aktiviteter

FEB

20

Webinar |

Who wants to be a PMO leader?

FEB

21

Seminarium | Göteborg

Hur skulle du säga?® - Träna din kommunikationsförmåga för besvärliga situationer

FEB

26

Seminarium | Linköping

Hur skulle du säga?® - Träna din kommunikationsförmåga för besvärliga situationer

FEB

27

Nätverksträff | Malmö

After Work på Bishop Arms

MAR

11

Konferens | Stockholm

Passion for Projects 2019

Nyhetsbrev - nu ska den komma regelbunden igen!

Vi har nu satt upp en ny organisation och uppdaterat våra processer. Därmed kan vi härmed säkerställa att nyhetsbrevet kommer skickas ut regelbunden, ungefär varannan vecka. Vi tar gärna emot synpunkter om vad ni gillar med nyhetsbrevet och vilka förbättringar ni önskar, även om ni har någon fråga i samband med nyhetsbrevet, så hör av er. Skicka er återkoppling gärna till vår nya Director of Member Commmunication Herwig Stöckl, herwig.stockl@pmi-se.org. Vi hoppas vi kan erbjuda er även ännu mer värde nu med den förnyade processen. Med vänlig hälsning Jerk Vallgårda, Vice President Membership

En del aktiviteter nu i Oktober och November!

Gå till hemsidan och titta på Aktiviteter. Runt om i landet händer det en hel del nu i Oktober och November. Missa inte de intressanta seminarier och nätvärksträffen. Oftast är de väldigt populära och det gäller först till kvarn, så klicka på länken och registrera dig helst idag! Du hittar alla Aktiviteter på första sidan eller direkt via länken till Kalendarium.

Läs mer

Vill du arrangera Passion for Projects 2017?

Vi behöver fler volontärer som vill vara med och göra vår nästa konferens Passion for Projects i Malmö till en succé. Evenemanget går av stapeln 13-14 mars 2017, och fram tills dess ska vi ha gjort ett dunderprogram, men massor av inspiration, kunskap och intressanta möten. Är du intresserad av att komma med i det glada och drivna gäng som arrangerar denna årets höjdpunkt i projekt-Sverige? Kontakta Katarina Strömberg katarina.stromberg@pmi-se.org.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org