Nyhetsbrev 2016-10-13

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

SEP

2

Företagsbesök | Jönköping

Elgigantens nya jättelager i Jönköping - Hur leds ett gigantiskt byggprojekt med en mängd olika interna och externa intressenter?

Nyhetsbrev - nu ska den komma regelbunden igen!

Vi har nu satt upp en ny organisation och uppdaterat våra processer. Därmed kan vi härmed säkerställa att nyhetsbrevet kommer skickas ut regelbunden, ungefär varannan vecka. Vi tar gärna emot synpunkter om vad ni gillar med nyhetsbrevet och vilka förbättringar ni önskar, även om ni har någon fråga i samband med nyhetsbrevet, så hör av er. Skicka er återkoppling gärna till vår nya Director of Member Commmunication Herwig Stöckl, herwig.stockl@pmi-se.org. Vi hoppas vi kan erbjuda er även ännu mer värde nu med den förnyade processen. Med vänlig hälsning Jerk Vallgårda, Vice President Membership

En del aktiviteter nu i Oktober och November!

Gå till hemsidan och titta på Aktiviteter. Runt om i landet händer det en hel del nu i Oktober och November. Missa inte de intressanta seminarier och nätvärksträffen. Oftast är de väldigt populära och det gäller först till kvarn, så klicka på länken och registrera dig helst idag! Du hittar alla Aktiviteter på första sidan eller direkt via länken till Kalendarium.

Läs mer

Vill du arrangera Passion for Projects 2017?

Vi behöver fler volontärer som vill vara med och göra vår nästa konferens Passion for Projects i Malmö till en succé. Evenemanget går av stapeln 13-14 mars 2017, och fram tills dess ska vi ha gjort ett dunderprogram, men massor av inspiration, kunskap och intressanta möten. Är du intresserad av att komma med i det glada och drivna gäng som arrangerar denna årets höjdpunkt i projekt-Sverige? Kontakta Katarina Strömberg katarina.stromberg@pmi-se.org.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt