PMI SE Nyhetsbrev 23-06-15

Aktuella aktiviteter

MAJ

22

Seminarium | Gothenburg

How AI can revolutionize your business?

MAJ

30

Seminarium | Uppsala

Insights from 40 Years of IT Project Management: Lessons Learned and Best Practices

JUN

3

Seminarium | Malmö

Projektkontor i teorin och praktiken

JUN

10

Seminarium | Malmö

Hur berörs du som projektledare av de Globala Målen?

 

Passion for Projects Congress 2024, 

11-12 mars Helsingborg

 

Hej ,

Snart är det dags att starta upp förberedelserna för PfP24. Denna kommer att hållas i Helsingborg i bästa tänkbara lokaler : Clarion Sea U som ligger vid knutpunkten med en fantastisk utsikt över Öresund. PMI-SE är överens med Clarion om lokaler och nästa steg är att börja få aktiviteter på plats. Övergripande ansvarig är Peter Egeland och huvudprojektledare är Barbara Klein. Projekt organisationen håller på att formas och lokaler, utställarområde och mat har säkerställts. Arbetet med att få talare på plats är av yttersta vikt, det är drivkraften i hela konferensen.

Det finns ett behov att ett gäng engagerade volontärer för att PfP24 skall bli den succe’ PMI-SE eftersträvar, tveka inte att anmäla ditt intresse. Det finns behov av många olika kompetenser och det finns stora chanser för dig att bidra till din egen utveckling. Givetvis kommer det att vara kul och det bildas nya härliga nätverk mellan volontärer under hösten / våren.

Det stora arbetet kommer att ske efter sommaren och arbetsinsatsen beror på vilken del av projektet du deltar i. Program / talare behöver komma igång tidigt, marketing ligger också i startgroparna under hösten. Operations tenderar att ha den största insatsen mot slutet av året med en stor arbetsinsats strax före och under konferensen.

Det finns uppgifter som behöver göras på plats men det stora flertalet kan göras på distans utan krav på att vara i Helsingborgsområdet.

 

PfP24

 

Delta i PMI:s globala undersökning - Som tack ger vi dig vår rapport med värdefulla insikter - Detta vill du absolut inte missa!

 

Hej alla PMI medlemmar

Det är nu 14 dagar sedan vi startade arbetet med den globala undersökningen, AI och projektledning med målsättning att få 800+ svarande tillsammans övriga PMI chapters/länder världen över och det har börjat ge resultat. Vi är fortfarande i början på vår resa men vi kan med glädje berätta vad som hänt så här långt.

 

Några milstolpar: 

•Svar på undersökningen från alla världsdelar

•Stående inbjudan för att berätta om projektet på PMI Leadership Board och en rad Chapters/länder arbetar aktivt tillsammans med oss för att nå målet

•Inbjudna till en rad events för att prata om undersökningen

 

Om du missat- vad planerar undersökningen att ta reda på för Sverige och globalt:

•Hur mycket kunskap och erfarenhet finns det inom AI i företag och individ?

•Hur mycket satsas det inom AI när det gäller nya projekt, rekrytering och utbildning av befintlig personal? 

•Hur kan AI stötta projektet för bästa möjliga effektmål?

 

Missa inte att ge din syn på AI och projektledning - Det tar 5-10 minuter

Ta tillfället att bidra med hur du tänker kring AI och projektledning, en teknik och verktyg som med all sannolikhet kommer ha stor påverkan på hur man driver projekt framöver. 

Länk till undersökning: https://cutt.ly/nwq3tzU9

 

Detta får du som tack för ditt bidrag

En snyggt paketerad rapport med analys på de svar som kommit in samt jämförelse till stora undersökningsinstitut. Dessutom kunskaper och erfarenheter om hur man ska tänkta gällande AI och projekt, verktyg som kan hjälpa projektet samt case studies. Rapporten skickas till dig i December och presenteras på Passion for Projects Congress i Helsingborg 11-12 mars 2024.

 

Marknadsföringspartners

De bolag och organisationer som aktivt bidrar till att vi får in många svar till denna viktiga undersökning kommer som tack stå med i slutrapporten som marknadsföringspartners. 

 

Frågor

Ni är välkomna med frågor om exempelvis vad det innebär att vara marknadsföringspartner, skriva upp er för nyhetsbrev mm till ai@pmi-se.org

 

Sommarhälsningar

Marly Nilsson,PMI Sweden Chapter

Bruno Rafael Santos, PMI Rio de Janeiro 

 

 

 

 

Vi önskar er alla en härlig sommar och ledighet och ser fram emot att ses och höras till hösten igen!

 

 

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt