PMI SE Nyhetsbrev 23-03-09

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

En påminnelse om att PfP är runt hörnet

Årets viktigaste möte om framtidens möten

Gå gärna in på https://www.passionforprojects.org/Info för att få koll på alla nyheter . Tänk tex på att man endast ser fullständigt program med alla förbokningsbara sessioner osv om man är anmäld och inloggad. Viktigt att man använder den e-post man använde när man anmälde sig. För de som inte kan komma så är årets digitala program riktigt häftigt med intervjuer, exklusiva live sessions och hybridmöten med deltagare på plats och inte minst vår första talare i Metaverse. Här behövs också en smula förberedelser med länkar och kod osv. På måndagskvällen väntas en riktigt glamorös show med glitter och glamour à la Gatsby 🎷🎺🎊 På morgonen den 13e Mars kommer du få ett mail med en mobil biljett och QR kod som du checkar in med på SPACE. Mailet kommer komma från Ticketbutler och heta Your ticket to Passion for Projects.

Läs mer

Vinnare av 2023 Under 35 Changemaker Awards har tillkännagivits!

Vi är glada att äntligen få presentera alla vinnare av PMI Sweden Under 35 Changemaker Awards 2023! Sammanlagt har 6 talangfulla och inspirerande förändringsledare bidragit till framgångsrika förändringar inom respektive fokusområde.

Läs mer

Årsmöte 2023 PMI Sweden Chapter

Alla medlemmar i PMI Sweden Chapter är hjärtligt välkomna!

Dagordningen ligger på PMI Sweden Chapters hemsida. Notera att man måste vara inloggad för att komma åt den. Övrig dokumentation till årsmötet kommer att läggas upp på hemsidan senast 2023-03-02. Notera att mötet även hålls digitalt, se separat bokning: https://www.pmi-se.org/Kalendarium/Arsmote-2023-PMI-Sweden-Chapter-(online)_-_2023-03-12

Läs mer

 

 

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt