PMI SE Nyhetsbrev 23-01-12

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

SEP

2

Företagsbesök | Jönköping

Elgigantens nya jättelager i Jönköping - Hur leds ett gigantiskt byggprojekt med en mängd olika interna och externa intressenter?

Mentorskapsprogrammet Våren 2023

Vill du ha en Mentor, eller vill du vara en Mentor?

Mentorskapsprogrammet är en väldigt uppskattad medlemsvärde hos PMI Sverige, som får våra medlemmar att växa med hjälp av en Mentor eller genom att Mentra en Mentee. Den 24 Januari så startar vi vårens omgång med en öppen Webinar, där vi kommer prata om hur man kan hitta en match och hur vi kan stötta er i sökandet. Länk till Webinariet: Mentorship Program Spring 2023 Initiation (pmi-se.org). Du kan också besöka vår hemsida (https://www.pmi-se.org/Kompetens-Projektledning/Mentorskap) där du kommer hitta en hel del material, som den här podcasten där Jonas och Kelly pratar om sin erfarenhet av programmet. Länk till Podcast 7. Mentorship for project success - Kelly Gutierrez & Jonas Hultberg – Experience Project Management | Podd på Spotify https://open.spotify.com/episode/1Mz44kp3Uwp46fvSmcPlI1?go=1&sp_cid=228a64f1-fa5a-4054-b8eb-8c4661192f78&utm_source=embed_player_p&utm_medium=desktop&nd=1

Läs mer

Val av styrelse och valberedning

Det börjar bli dags för vårt årliga val och röstning på kandidater till PMI SE styrelse och valberedning. Nytt för i år är att styrelsen kommer att nyttja en professionell revisor.

Läs mer

Under 35 Changemaker Awards

Under 35 Changemaker Awards 2023 samlar och hyllar de som förvandlar idéer till verklighet, som inspirerar andra, som leder förändring, som tänker om och omskapar världen omkring oss. Så att vi kan leva i grönare städer och samhälle, dra nytta av hållbara innovationer och hitta lösningar på globala utmaningar.

Awards arrangeras av PMI Sweden Chapter och kommer att delas ut till utvalda nominerade på Passion for Projects Congress den 13 mars 2023 på SPACE Stockholm. Här kan du vara med och bidra till att göra Sveriges nästa generation av förändringsledare mer synlig och på så sätt ge plats till changemakers som inspirerar och engagerar. 3 nomineringskategorier, 6 Awards-vinnare Inspirational Leadership Sustainability Impact Changemakers in Tech För mer information besök Awards hemsida här: https://eplforum.pmi-se.org/AWARDS-2023 Skicka in din nominering här: https://eplforum.pmi-se.org/NOMINATE Nomineringsperioden avslutas 22:e januari 2023

Läs mer

God fortsättning på det nya året!

 

 

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt