PMI-SE Nyhetsbrev 2022-03-18

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

Program för Passion for Projects Congress 2022

Äntligen är programmet upplagt för 2022 års Passion for Projects Congress, i Göteborg på Svenska Mässan. Redan nu är hela 29 talare bokade!

Läs mer

Säkra din plats till Samhällsbyggnadsdagen!

En heldag med inspiration och nätverkande för dig i samhällsbyggnadsbranschen. Ta del av paneldiskussion med fokus på utmaningar i branschen, lär dig mer om upphandling och samverkan. Lyssna på hur vi kan arbeta mer med hållbarhet och återbruka material, hur man praktiskt arbetar med samverkan i projekt samt ta del av konkreta tips på riskhantering. Nytt för i år att vi kommer genomföra ett case med fokus på hur fyra deltagare löser riskhanteringen i ett komplext byggprojekt.

Läs mer

Några få platser kvar till ett helt nytt seminarium om Disciplined Agile

Säkra din plats till ett interaktivt seminarium i Stockholm den 21/3. Detta seminarium sätter vi Disciplined Agile i den agila kontexten och gör jämförelser med andra agila metoder och ramverk. Ni kommer att få mer insikter i vad det innebär att vara agil och hur man kan gå tillväga för att bli agil.

Läs mer

Är Artificiell Intelligence (AI) i projektledning något att bry sig om?

Kommer det påverka mig i min roll? Läs den tänkvärda artikeln med en djupgående intevju med Geetha Gopal och Bruno Rafael Santos vilka delar med sig av sina erfarenheter. Geetha och Bruno kommer också delta i en session på Passion for Projects Congress, som går av stapeln 23-24 maj i Göteborg. Anmäl dig nu!

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt