PMI-SE Nyhetsbrev 2021-11-11

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

PMI Risk Management Professional (PMI-RMP®) Examen är Updaterad

Spännande nyheter för projektledare som är intresserade av att få certifieringen i Risk Management Professional (PMI-RMP) – vi uppdaterar vårt prov och erbjuder möjligheten att vara bland de första att ta det nya pilotprovet. Kandidater som deltar i detta kritiska steg i vår provstarts process kommer att kvalificera sig för en 50 % rabatt och ett gratis omtag vid behov.

Läs mer

Lyssna på en ny podavsnitt och lär dig av PMI's historia

Lär dig mer om PMI:s rika historia från en av våra ursprungliga grundare, Jim Snyder, i det senaste avsnittet av Straight Talk med PMI. Jim sätter sig ner med Tony Appleby, ordförande i vår styrelse, för att diskutera hur vi har vuxit från en liten grupp dedikerade projektledare till en institution som möjliggör förändringsmakare runt om i världen.

Läs mer

Agilt? Vattenfall? Något annat? Hur väljer du din projektlivscykel?

Många tror att de bara kan välja mellan vattenfall och agilt för sitt projektupplägg. Johanna Rothman håller dock inte med. Hon föreslår att förändringsmakare baserar sina strategier på risk – och det mer sannolikt ökar chanserna för de att lyckas. Hur tar du hänsyn till riskerna när du väljer ditt projektupplägg?

Läs mer

Hitta ditt nästa jobb med Karriär inom Projektledning

Visste du? Du som är medlem i PMI Sverige kan hitta de senaste och hetaste jobben på vår Linkedin Grupp: Karriär inom Projektledning. Du kan även efterlysa ditt drömjobb, be om feedback på ditt CV samt läsa artiklar om karriär inom projektledning. Gå med i gruppen idag. Endast för medlemmar.

Läs mer

Bli Passion for Projects Congress Partner

Våra partners, som även är utställare under pauserna, hjälper oss att göra denna kongress möjlig. Utställare och deltagare möts under pauserna för en chans att nätverka och som deltagare kan du passa på att förbjupa dig i utställarnas produkter och tjänster, som kanske gör ditt nästa projekt ännu mer framgångsrikt!

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt