PMI-SE Nyhetsbrev 2021-05-27

Aktuella aktiviteter

JUN

17

Webinar |

Sustaining Direction through Project Resilience

JUN

23

Webinar | Jönköping

Project management in product development

Vi siktar på konferens inom samhällsbyggnad i höst!

Save the date! Restriktionerna lättar - Vi siktar på konferens inom samhällsbyggnad i höst! Under dagen kommer vi ta del av talare på ämnen såsom samverkan, upphandling och en paneldiskussion med fokus på utmaningar i branschen och det finns även flera tillfällen under dagen att diskutera frågor. Vi vill bjuda in dig och ditt företag att medverka på vårt event som utställare, där ni möter och nätverkar med ca 80 deltagare och andra utställare.

Läs mer

Kort undersökning om konflikthantering av Basak Inan, PMI Turkish Chapter-medlem

Başak İnan, en PMI-medlem från Turkiska Chapter är en MBA-student och skriver just nu sin avhandling om konflikthantering. Han försöker hitta vilka konflikthanteringsmetoder som föredras och om det är några nationella skillnader. Han har tagit fram en undersökning, som baseras på ”The Dutch Test for Conflict Handling”, som bara tar 5-10 minuter att slutföra. Han tackar på förhand för Sveriges bidrag till undersökningen.

Läs mer

Att sparka igång ditt projekt har aldrig varit så enkelt

Lär dig grunden för projektledning och stärka dina färdigheter på bara 45 minuter en ny gratis kurs och verktygssats, Kickoff! Ta kursen på din egen tid från din bärbara dator, telefon eller surfplatta och på flera språk. Du får värdefulla tips, tricks och mallar som du kan använda för att ta itu med ditt nästa projekt.

Läs mer

Hur ser du projekt hjälpa lokal ekonomisk utveckling?

En iögonfallande technicolor dröm, delvis innovativ samhällsutveckling, Majara Residence på Irans Hormuz Island är en serie på cirka 200 sammankopplade kupoler. Samlingen av restauranger, butiker och turistområden designades av ZAV Architects med hjälp av former och nyanser som efterliknar områdets topografi.Tillsammans med att leverera en estetisk hiss gav projektet en finansiell fördel. Genom att förlita sig på lokala talanger och material sänker teamet bygg- och transportkostnaderna - samtidigt som det ökar ekonomin på ön.

Läs mer

Hur bygger du en smidig arbetskultur som inkluderar och skapar samarbete?

Företagskultur handlar om mer än att lägga till ett bordtennisbord på kontoret. Kultur spelar en stor roll i företagets effektivitet, men hur ser en hälsosam kultur exakt ut? Att skapa en inkluderande och samverkande arbetskultur stimulerar innovation och anpassningsförmåga, vilket gynnar både anställda och organisationer. Scott Ambler delar fördelarna med att bygga en smidig kultur och hur man kommer igång.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt