PMI-SE Nyhetsbrev 2021-05-13

Aktuella aktiviteter

MAJ

30

Seminarium | Uppsala

Insights from 40 Years of IT Project Management: Lessons Learned and Best Practices

JUN

3

Seminarium | Malmö

Projektkontor i teorin och praktiken

JUN

10

Seminarium | Malmö

Hur berörs du som projektledare av de Globala Målen?

Vill du bli en del i vårt aktiva volontärarbete?

Vi söker just nu följande: Director Marketing, Director Sponsorship och Projektledare förstudie PMI:s nya certifieringar. Läs mer och ansök!

Läs mer

Hur #agile är företag, organisationer och myndigheter i Sverige?

Delta i den tredje "Agile Survey" som organiseras av #PMILuxembourgChapter och #PwCLuxembourg tillsammans med andra chapters i Europa. Första gången 2017 deltog bara Luxemburg, 2019 deltog även Polen, Kroatien, Köln och Polen. I år är det 15 chapters som deltar. Enkäten tar cirka 10 minuter att besvara och syftet med den är att utforska och analysera attityden till agil projektledning och metodologi. Mer information om enkäten finns här: Agile Across Europe: http://pos.li/2imii0

Läs mer

Poddavsnitt #5: Hur ser framtiden ut inom byggindustrin?

Lyssna på Jeanna Nylander, arbetschef på Serneke i Helsingborg i vårt nya poddavsnitt #5. Serneke profilerar sig som ett av de ledande och mest innovativa byggföretagen i Sverige. I detta avsnitt får vi en inblick i byggbranschen genom Jeanna Nylander, arbetschef på Serneke i Helsingborg. Hur är det att arbeta som kvinnlig chef i en mansdominerad bransch? Hur ser framtiden ut inom byggindustrin? Vad är exempel på bra ledarskapskvalitéer? Vad är de största utmaningarna i strävan efter att bli klimatneutrala? Detta är några av de områden som diskuteras med Jeanna, som även ger inspirerande tips på hur du ska nå dina drömmar, våga satsa och ta till vara på din kunskap.

Läs mer

Att sparka igång ditt projekt har aldrig varit så enkelt

Lär dig grunden för projektledning och stärka dina färdigheter på bara 45 minuter en ny gratis kurs och verktygssats, Kickoff! Ta kursen på din egen tid från din bärbara dator, telefon eller surfplatta och på flera språk. Du får värdefulla tips, tricks och mallar som du kan använda för att ta itu med ditt nästa projekt.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt