PMI-SE Nyhetsbrev 2021-03-18

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

SEP

2

Företagsbesök | Jönköping

Elgigantens nya jättelager i Jönköping - Hur leds ett gigantiskt byggprojekt med en mängd olika interna och externa intressenter?

Framgångsrika globala projekt under nuvarande tid

PMI Sweden Chapter är värd för Paneldiskussion: Framgångsrika globala projekt under nuvarande tid. Oavsett om du är projektledare eller inte, kan det här evenemanget hjälpa dig att lära dig mycket du behöver på jobbet under den här eran eller #virtual och #fjärrarbete. Detta evenemang kommer att vara på engelska och är öppet för både medlemmar och icke-medlemmar i #PMI.

Läs mer

Sveriges bästa projektledarbloggar

utbildning.se har listat några av Sveriges bästa projektledarbloggar och tipsar om ett par tankeväckande artiklar du borde läsa. Med på listan finns vår artikeldatabas! Intresserad av projektledning? Funderar du på vad det skulle innebära att arbeta som projektledare och vill du veta vad som krävs för att lyckas i rollen? Spana in Projektledarguiden

Läs mer

Få mer karriärråd i PM Network® 2021 #Jobs Report

Även när världen kämpar för en lågkonjunktur letar företag i Asien efter projektledare som kan göra mer än att sänka kostnaderna, säger Alice Chow, chef för rådgivningstjänster i Östasien vid byggteknikjätten Arup i Hongkong, Kina. Med ett öga på i framtiden vill företag ha "mervärde av tjänster", inklusive strategisk rådgivning om branschtrender och affärsdrivande, säger hon. Affärsmannaskap, strategiska kotletter, branschkunnande och trendspotting kan alla göra att som sökande att man sticker ut från mängden - så projektledare bör placera dessa #färdigheter i centrum.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt