PMI-SE Nyhetsbrev 2021-01-21

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

SEP

2

Företagsbesök | Jönköping

Elgigantens nya jättelager i Jönköping - Hur leds ett gigantiskt byggprojekt med en mängd olika interna och externa intressenter?

Projektledarens kompetens i nya sätt att arbeta?

Världen förändras snabbt, så även PMI. Projekt är en arbetsform som har stora möjligheter att stötta hur organisationer uppnår sina mål. Organisationer och ekonomier runt om i världen behöver lösa enorma utmaningar. Vi inom PMI stärker vårt fokus och breddar historierna vi berättar. Från start till avslut, från behov till resultat. Vi går mot att prata om termer i vad som behöver göras och att hitta det bästa sättet att göra det. Genom definierade ramverk till ... vad som helst, så länge det fungerar! Inom PMI vill vi bidra till en värld där människor har de färdigheter och förmågor de behöver, för att göra idéer till verklighet. Nu vill vi komma i kontakt med dig som har projektledarskap som bakgrund, men idag har du en roll som t ex Product Owner, Scrum Master, RTE, Epic Owner eller någon annan ledande roll i de nya arbetssätten. Vi kommer göra ett tema och en kort intervju med dig vore värdefullt. I utbyte kommer ditt personliga varumärke att marknadsföras genom våra kanaler via PMI Sweden Chapter. Hör av dig via ett meddelande till richard.svahn@pmi-se.org

Använder du teknik för att förstå data? Hur har det påverkat ditt projekt?

Att förstå data är viktigt. Men det finns så mycket av det att ingen människa verkligen kan förstå allt. Projektledare som omfamnar teknik som artificiell intelligens och IoT för att hjälpa kommer att vara ljusår före sina kamrater.

Läs mer

Vad gör du för att göra din organisation mer anpassningsbar?

Enligt Martecs lag: teknik förändras exponentiellt, men organisationer förändras logaritmiskt. Hur kan då organisationer hålla jämna steg i dagens snabbt föränderliga värld och hur kan de förbereda sig för det helt oväntade? Sunil Prashara delar insikter om anpassningsförmåga och framtida trender organisationer bör överväga att vara redo för förändring.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt