PMI-SE Nyhetsbrev 2020-11-19

Aktuella aktiviteter

JUN

19

Nätverksträff | Linköping

Workshop – hur kommunicerar man projekt till sälj och ledning?

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

Passion for Projects 2021 är flyttad till 2022

PMI Sweden chapter och projektteamet för Passion for Projects 2021 i Göteborg har på grund av den rådande pandemin fattat beslutet att ställa in 2021 års kongress för allas säkerhet och hälsa. Vi är glada att kunna meddela att vi istället kommer arrangera kongressen 2022 i Göteborg. Svenska Mässan är bokad vecka 11 enligt traditionen och vi ser extra mycket fram emot att välkomna er till Skandinaviens största mötesplats för projekt- portfölj- och programledare då. Skriv upp den 14-15 mars 2022 och besök oss i våra andra kanaler redan nu. Håll utkik efter PMI Sweden chapters många event under året. I kalendariet på pmi-se.org hittar du aktuella seminarier, och under menyraden "Lärande" finns inspelade svenska webbinarier. Vet du att vi även har en podd? Den heter Experience project management och är skapad av våra PMI Sweden chapter Young Professionals. Varje avsnitt innehåller kunskap och perspektiv från ledande projektledare. Finns där poddar finns. Det finns många sätt att skaffa PDU:er, som medlemmar har ni tillgång till resurser på Projectmanagement.com, däribland över 1800 webbinarier on demand. Vi ser fram emot att träffas 2022. Är du intresserad av att vara med och arrangera kongressen 2022? Kontakta projektledare carina.davidsson@pmi-se.org för att anmäla ditt intresse. Teamet består av Marketing, Program and Speakers, Operations och Partners.

Läs mer

PMP® certifiering kommer att ändras fr o m 2:a january 2021

PMP-examen förändras den 2 januari. Testa enkelt och bekvämt vad du vet senast den 31 december från bekvämligheten och säkerheten i ditt hem. Boka din plats nu!

Läs mer

Registrering till Common Ground Symposium 2020 är nu öppen

#CGS20

För första gången någonsin kommer våra regionala verkställande direktörer att samlas för att diskutera hur projektproffs och organisationer över olika delar av världen skapar nya verkligheter. Följ med dem tillsammans med andra otroliga talare på Project Management Institute Indias Common Ground Symposium 2020 den 21-22 november. Registrera dig senast den 19 november.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt