PMI-SE Nyhetsbrev 2020-10-22

Aktuella aktiviteter

MAJ

30

Seminarium | Uppsala

Insights from 40 Years of IT Project Management: Lessons Learned and Best Practices

JUN

3

Seminarium | Malmö

Projektkontor i teorin och praktiken

JUN

10

Seminarium | Malmö

Hur berörs du som projektledare av de Globala Målen?

Volontärerna - vår största tillgång. Vill du vara med?

PMI SE är en organisation utan avlönad personal, helt beroende av volontärer! Vi genomför hundratals spännande och lärorika aktiviteter runt om i vårt land varje år. Som volontär bidrar du med din tid, din kompetens och ditt nätverkande. I utbyte blir du en del av utvecklingen av projektkompetensen i Sverige, tjänar PDU:er och får möjlighet till att bygga ditt professionella nätverk. Du behöver inte vara certifierad projektledare för att vara volontär, det räcker med att vara medlem i Sweden Chapter. Vi söker nu flera roller: marketing and communication, Podcast Co-Host, Event Manager för Young Professionals, Director Membership value. Läs mer om våra möjligheter via VRMS eller kontakta volontärgruppen (volunteer@pmi-se.org) för mer info.

Läs mer

PMI Sweden Chapter podcast finns med på poddtoppen

PMI Sweden Chapter poddserie är en podcast om de senaste trenderna inom projektledning, där du får verktyg och nya insikter för att följa din projektlednings resa. Varje poddavsnitt innehåller kunskap och perspektiv från ledande projektledare i Sverige. Podden erbjuder också karriärrådgivning för nästa generations projektledare. Skapad av PMI Sweden Chapter Young Professionals. Tack för att ni lyssnar!

Läs mer

Hur mycket ska du tjäna? Förhandla intelligent med PMI: s löneundersökning.

Det har aldrig funnits en bättre tid att vara projektledare. Projektledarerfarenhet och expertis är efterfrågade globalt och intjäningspotentialen är fortfarande lovande. Earning Power: Project Management Salary Survey, 11th Edition utrustar utövare med den mest omfattande synen på projektledarnas resultat från 42 länder runt om i världen.Den här branschledande resurser ger yrkesverksamma och anställningschefer kompensationsinformation baserad på flera viktiga faktorer, såsom land, befattning, bransch och Project Management Professional (PMP) ® -certifieringsstatus.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt