Nyhetsbrev volontärer PMI-SE 2019-4

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

SEP

2

Företagsbesök | Jönköping

Elgigantens nya jättelager i Jönköping - Hur leds ett gigantiskt byggprojekt med en mängd olika interna och externa intressenter?

Volontärgruppen

Under året har volontärgruppens sammansättning förändrats en del. Det som ni antagligen har märkt mest är att Therese Helander lämnade oss för posten som President för hela den svenska PMI-organisationen. Förutom det valde Sofia Krafft att avsluta arbetet som volontär, vilket vi tycker är jättetråkigt eftersom Sofia var en enorm tillgång för gruppens arbete och dessutom en härlig människa.

De här båda avhoppen innebar att vi har haft det lite tufft i gruppen med alldeles för få volontärer att fördela allt det administrativa och volontärsvårdande arbetet på, som gruppen förväntas genomföra. Till min stora glädje har vi dock fått två nya deltagare under hösten, Johan Steimer och Pia Strannelind. Det betyder inte att det inte finns plats för fler :) .Så vill du jobba i volontärgruppen eller känner du någon som skulle vilja hjälpa till någon enstaka timma i vecka så hör av dig till oss.

Vi kallar oss numer volontärgruppen, inte HR-gruppen och vi vill gärna att ni använder vår gemensamma e-post adress volunteer@pmi-se.org snarare än våra individuella pmi-adresser.

Årets Volontär 2019

Varje år, på söndagen innan Passion for Projects Congress, bjuds alla volontärer in till en träff för att nätverka och lära sig mer om PMI. En av punkterna på agendan är att dela ut utmärkelsen "Årets volontär". Den prestigefyllda utmärkelsen uppmärksammar volontärer som gjort extraordinära insatser under det gångna året och nu är det dags att nominera årets kandidater!

Använd nomineringsformuläret som ni hittar i volontärsportalen och skicka uppgifter kring den volontär i den svenska organisationen som du tycker är värd utmärkelsen. Maila sedan din nominering till volunteer@pmi-se.org så snart som möjligt och senast den 31 januari 2020.

Om du har frågor kring nomineringsprocessen så besvaras även de via volunteer@pmi-se.org

Inte så mycket kvar av 2019…

…och därför vill vi tacka alla er volontärer för ert ovärderliga arbete i PMI Sweden Chapter under 2019. Vi vill också och passa på att, lite tidigt, önska en härlig advent, en god jul och ett gott nytt år.

Volontärgruppen genom Irén

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt