Nyhetsbrev Volontärer PMI SE 2021-1

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

SEP

2

Företagsbesök | Jönköping

Elgigantens nya jättelager i Jönköping - Hur leds ett gigantiskt byggprojekt med en mängd olika interna och externa intressenter?

Hej alla volontärer

PDUer för SLIM
Jag vet att några av er som deltog på SLIM i oktober funderar över var era PDUer har tagit vägen. Jag kan berätta att vi inte glömt bort att vi måste ordna det åt er men vi har haft lite tekniska problem och helt enkelt inte lyckats få iväg dem ännu. Men PDUerna är inte bortglömda och kommer att komma er tillgodo.

MiniLIM 2021
Apropå volontärsevent så vill jag flagga för volontärsgruppens andra lite större årliga event, MiniLIM. I år kör vi en digital minikonferens, inbjudan kommer dyka upp i eventkalendern inom kort men sätt redan nu av tid på söndagseftermiddagen den 14 mars mellan kl 14-16.30. På agendan finns PMI-SE roadmap, en inspirationsföreläsning om digital kommunikation av Per Furumo samt tillkännagivandet av vem som får utmärkelsen Årets Volontär 2020.
Nomineringar Årets volontär 2020Den här gången har vi 5 nomineringar till årets volontärevent och nedan ser ni vilka de är tillsammans med motiveringar till nomineringarna. Presentationen är i bokstavsordning:

Imran Khurshid
Vårt chapters första studentambassadör, som arrangerade flera event på sitt universitet. Efter studierna har han som Event Manager och bidragit med ett flertal nytänkande event tex Power booth skill camp, med fokus på soft skills och en online paneldiskussion med olika företag.
Covid-19 var aldrig ett hinder utan en möjlighet att arbeta on-line. Han är positiv när man pratar med honom, saklig och återkopplar med positiv feedback till sina PMI-kollegor.

Jens Korneck
Har på egen hand byggt upp nätverket i Jönköping. Genom att aktivt söka information och råd inom PMI Sweden Chapter och underhålla sitt nätverk på hemmaplan har han framgångsrikt byggt upp det till ett aktivt nätverk
Under Corona-pandemin har Jens använt de digitala möjligheter som finns för att fortsätta att arrangera nätverksträffar

Paul Leffler
År efter år har Paul genomfört nätverksaktiviteter i Linköping med omnejd. Aktiviteter med ett brett innehåll och via en variation av kanaler tex nätverksträffar med studiebesök på industriföretag, bokcirklar, online och fysiska möten.
De förändrade mötesförutsättningarna under 2020 innebar inte att Linköpings nätverket tappade i aktivitet, deras nätverksledare ställde om och genom förde samtliga aktiviteter online.
Paul har också visat på ledarskap genom att lyssna på och engagera fler personer i nätverket för att på så sätt leverera bästa möjliga innehåll för medlemmarna.

Anna Persson och Johan Steimer gemensamt
För sina insatser för och i Passion for Projects Congress 2020. Johan och Anna Persson drev sina team med energi och framåtanda för att leverera kongressen. Trots tuffa utmaningar med förändrade budgetförutsättningar och ett allt större hot från den framväxande Corona-krisen, levererade de ett fantastiskt event. De tog sig an sina uppgifter med stor seriositet och samtidigt stark positivism, löste problem och bidrog med stor samarbetsvilja.

Lars Rylander
Som ny Product Owner för PMI Sweden Chapters webbsida har han jobbat för att vi ska få nya viktiga funktioner på plats. Han har även drivit initiativ såsom att få ett digitalt signeringsverktyg samt varit drivande i tema “Omställning” där det har gjorts webinarer för projektledare i utmanande tider.
Utöver detta är Lars med som en energispridare och leveransledare i olika andra initiativ.

Volunteer opportunity
Slutligen,volontärsgruppen behöver ett par medlemmar ytterligare. Så vet du någon som vill blir eller redan är volontär som vill, arrangera mindre konferenser, skriva nyhetsbrev och på det stora hela bidra till att bibehålla eller öka värdet att jobba som volontär, be hen kontakta volontärsgruppen för mer information.

//Irén Byström Volontärsgruppen

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt