Nyhetsbrev Volontärer PMI SE 2020-3

Aktuella aktiviteter

MAJ

22

Seminarium | Gothenburg

How AI can revolutionize your business?

MAJ

30

Seminarium | Uppsala

Insights from 40 Years of IT Project Management: Lessons Learned and Best Practices

JUN

3

Seminarium | Malmö

Projektkontor i teorin och praktiken

JUN

10

Seminarium | Malmö

Hur berörs du som projektledare av de Globala Målen?

Long time, no see

Hej alla volontärer!

För några veckor sedan genomförde vi SLIM i Göteborg. Ett trettiotal volontärer träffades och nätverkade och pratade om vad som varit under detta annorlunda verksamhetsår och hur vi kan det bästa av det med oss i vår fortsatta verksamhet. Personligen tycker jag dock att det bästa var att få träffas, på riktigt :)

Volontärsgruppen ordnar varje år två mindre konferenser med fokus på ledarskapsutvekling och PMI-SE-utveckling, SLIM, Strategic Leadership Institute Meeting och MiniLIM. Till den första bjuds volontärer som är med i styrelsen eller som rapporterar direkt till någon i styrelsen in samt några ytterligare som gjort lite extra under året.

Till MiniLIM är all volontärer i det svenska chaptret välkomna. MiniLIM brukar hållas i samband med Passion for Projects Congress (PFP), men som ni vet är det beslutat att PFP ställs in 2021 pga Covid-epidemin. Styrelsen har, detta till trots beslutat att MiniLIM ska genomföras 2021.

Var och hur, vet vi dock inte i nuläget då det beror på hur Corona-läget utvecklas. Med största sannolikhet blir dock helgen i vecka 10, så lämna gärna lite luft i era kalendrar då.

I samband med MiniLIM planerar vi även att arrangera 2021 års årsmötet för PMI Sweden Chapter och där vill vi självklart att så många medlemmar som möjligt deltar.

På MiniLIM 2021 kommer Årets Volontär presenteras. Logga in på Pmi-se.org och gå in på volontärsportalen så hittar du information om hur du nominerar din kandidat till Årets Volontär. Hjälp oss genom att påminna alla volontärskollegor om att nominera en kandidat så att vi får ett bra urval och i slutänden en kandidat väl värd titeln Årets Volontär.

Slutligen, jag behöver en eller två volontärer ytterligare i min grupp så om någon av er vill utöka ert volontärsuppdrag eller känner en PMI-SE medlem som skulle vilja ha ett volontärsuppdrag, hör av er på volunteer-se.org

Volontärsgruppen genom Irén

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt