Nyhetsbrev Volontärer PMI SE 2019-3

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

Save the date - SLIM

Varje höst bjuds nätverksledare och Chapter volontärer in till Strategic Leadership Institute Meeting (SLIM). I år kommer SLIM att hållas i Malmö den 11-12 oktober, från fredag eftermiddag till lördag eftermiddag. Boka redan nu av datumen i era kalendrar. Mer information om innehåll och mer exakta tider kommer med inbjudan efter sommaren.

Rookies på LIM

EMEA Leadership Institute Meeting hölls i år i Dublin den 10-12 maj. Större delen av den svenska styrelsen var med för att nätverka och lära sig mer. För fyra av oss var det första gången, och här kommer några av våra intryck:

Marina Maric (VP Membership) "PMI firar 50 år och hela LIM präglades av firande, festligheter och framförallt nätverkande. På 3 dagar har jag lyckats få ett helt nytt internationellt nätverk och framförallt bli inspirerad hur vi kan arbeta mer med att öka medlemsvärde och attrahera fler young professionals till Sweden Chapter.
Håll utkik, för PMI lovade att 50-års firandet även kommer kännas av i Sverige!"

Irén Byström (VP Volunteers och IT)
"Efter att ha lyssnat till Tshegofatso C Sehlodimela från Sydafrika prata om deras volontärsverksamhet insåg jag att olika länder har väldigt olika utmaningar. Fick med mig en tankeställare att dela med resten av styrelsen -ska vi kräva medlemskap i PMI-SE för att bli volontär eller kan volontärskapet istället vara vägen till medlemsskapet?"

Ann-Charlotte Båth (VP Branch East) "På plats i Dublin för firande av PMI 50 år. Inspirerad av den energi och passion som 600 människor från 70 nationer delande med sig av, alla volontärarbetare!
Glad över att PMI lyckats hitta en världsmedborgare i Sunil Prashara som ledare av nätverket. Med erfarenhet av att driva organisationer i världen och i olika kulturer, finns det goda förhoppningar om att det blir fler bemärkelsedagar att fira i framtiden.
Ärad att vara del av PMI."

Richard Svahn (VP Marketing)
"Jag blev inspirerad av att höra mer om den nya strategin PMI lanserat, tillsammans med kommande uppdatering av varumärke och grafisk profil. Jag tog med mig PMIs arbete med sociala medier och det föredrag som hölls kring det. Vi accelererar ytterligare genom att jobba mer med bilder samt har just efter LIM startat ett Instagramkonto. @pmisweden"

Ha en härlig sommar!

önskar Ana, Per, Sofia och Irén i Volontärsgruppen

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt