Nyhetsbrev Volontärer PMI SE 2018-4

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

Passion for Projects och mini-LIM

Nu är det dags att anmäla sig inte bara till Passion for Projcts Congress 2019, utan även till mini-LIM.

Som volontär i PMI Sweden Chapter har du den stora förmånen att kunna delta gratis på vår årliga kongress Passion for Projects som den här gången hålls på Clarion Hotell i Stockholm den 11-12 mars. Om du utnyttjar denna möjlighet, förväntas du göra vissa arbetspass under kongressen. När, var och hur kommuniceras i god tid innan.

Boka även in söndagen den 10 mars, då Mini-LIM hålls. Förutom att få en djupare insikt i vad PMI är och vad PMI står för både globalt och lokalt, får vi såklart möjlighet att lära känna varandra ännu mer och nätverka. Dagen avslutas med Speakers Dinner, middag tillsammans med några av talarna som ska medverka på konferensen. Vi kommer även dela ut pris för Årets Volontär 2018. En separat inbjudan kommer komma för Speakers Dinner.

Anmälningsformulär till båda eventen hittar du i kalendariet på PMI-se.org. Kom ihåg att du måste vara inloggad för att boka det kostnadsfria deltagandet.

Läs mer

God Jul och Gott Nytt År!

Avslutningsvis vill vi passa på att tacka Er alla volontärer för det ni har bidragit med under 2018, litet som stort. Tillsammans har vi gjort detta till ännu ett framgångsrikt PMI år.

Vi ser fram emot att få träffa många av er på Passion for Projects i mars och förhoppningsvis är alla på plats redan på söndagens mini-LIM och Speakers Dinner.

Till dess önskar vi er en riktigt God Jul och Gott Nytt År tillsammans med era nära och kära. //Styrelsen och HR gruppen för PMI-SE

Läs mer

 

 

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt