Nyhetsbrev Volontärer PMI SE

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

Omdaning i HR-gruppen

Som ni säkert vet vid det här laget så har Therese Helander blivit vald till Ordförande för PMI Sweden Chapter. Hon har därmed lämnat sitt tidigare uppdrag med ansvar för Volontärer och IT. Vi är övertygande om att hon kommer göra ett kanonjobb på sin nya post precis som hon tidigare gjort i HR-gruppen.

Irén Byström tar över huvudansvaret för volontärer och HR men har självklart enfantastisk grupp till sin hjälp, i Per Anevik, Ana Aurell och Sofia Kraffts som arbetar för att skapa värde för den svenska volontärsgruppen.

För att göra ett så bra jobb som det bara går behöver dock HR-gruppen utökas med en eller två personer. Framför allt behöver vi någon som vill arbeta med de tre volontärsevent som HR-gruppen är ansvarig för, Mini-Lim, Speakers Dinner och SLIM. Så vill du utöka ditt volontärsuppdrag eller känner någon som skulle kunna hjälpa oss, hör av dig för mer information eller ansök via
https://vrms.pmi.org/OpportunityView/OpportunityView/?opId=22256&volunteerView=true

Läs mer

Passion for Volunteering

Är du nyfiken på hur det är att vara volontär för vårt stora event Passion for Projects Congress? Eller för vår nästa samhällsbyggnadsdag? Vi söker volontärer för Passion for Projects Congress 2020 i Malmö, samt för en upplaga av Samhällsbyggnadsdagen i Malmö till hösten.

Kom och träffa några av våra erfarna volontärer och hör vad det innebär att skapa dessa event. Vi drivs av passion för det vi skapar tillsammans, och vill gärna att du blir en i vårt gäng. Som volontär kan du förvänta dig få nya erfarenheter och kunskap, utökat nätverk, men också ha roligt med likasinnade.

Anmäl dig via länken

Välkommen!

Katarina Strömberg och Therese Helander

Läs mer

 

 

Avslutningsvis hoppas HR-gruppen att alla Volontärer har, eller har haft en jätteskön påskledighet och önskar alla en riktigt härlig vår!

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt