Nyhetsbrev 2019-04-25

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

Ann-Charlotte Båth tillträder i styrelsen

Valberedningen har gjort ett fantastiskt jobb och hittat en ny kandidat till branch chair för öst och nord, Ann-Charlotte Båth. Styrelsen har på senaste mötet 11 april adjungerat in Lotta i styrelsen och hon kommer att ta över och vara ansvarig för regionen efter Cecilia som har varit tf.

Läs mer

Bli PMI-SE´s nya Director of Membership Communication

Vi söker nu en volontär som ska ansvara för att sammanställa PMI-SE´s nyhetsbrev som går ut till mer än 1 600 medlemmar!

Volontärsrollen innebär att optimera medlemsvärdet genom att skicka regelbundna nyhetsbrev 2 gånger i månaden. Rollen är en del av Medlemsgruppen och innebär ansvar för att sammanställa innehåll samt sända ut nyhetsbrev. En fanatisk möjlighet för dig som vill engagera dig inom PMI samtidigt som du ökar din kunskap inom projektledning! Nyfiken på att höra mer? Kontakta marina.maric@pmi-se.org för mer info.

Seminarium - Lyckas med Nyttorealisering i innovation och projekt

Lyssna till hur svenska organisationer ser på sin förmåga att leverera nytta och resultat i ett alltmer agilt och digitalt projektlandskap. En föränderlig marknad med ökad konkurrens från distruptiva affärsmodeller, produkter och tjänster ställer ännu tuffare krav på organisationer för hur de lyckas realisera nytta i sin innovation och projektportfölj. Visuell Planering berättar om hur organisationer med hjälp av digitala standardverktyg lyckats realisera nytta i sina innovationsprojekt och projektportfölj. Presentatörer Magnus Holmlid, Visuell Planering.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt