Medlemsenkät inför Passion for Projects 2022, 14-15 mars i Göteborg

 

Till våra kära PMI-medlemmar,

2020 och stora delar av 2021 har minst sagt varit en speciell tid, vilket har inneburit att vi varje dag ställs inför nya utmaningar, stora som små. Många anpassningar har behövt göras för att anpassa oss till de förändringar som kommit vår väg. Nu är vi verkligen glada att världen börjar återgå till en något mer normal tillvaro.

Passion for Projects 2022 blir det 11:e året som vi organiserar Passion for Projects sedan 2011. 'Leda förändring i en förändrad värld' är passande nog temat för Passion for Projects 2022. Vår förhoppning är att ge våra besökare mycket inspiration inom ledarskap, verktyg och metoder för projektledare och andra ledare. Vi önskar också ge våra partners och utställare, en unik plattform att möta potentiella kunder och anställda.

I god tid inför kongressen tycker vi det ett bra tillfälle att lyssna in våra medlemmars, partners och utställares behov och önskemål. Av denna anledning har vi satt ihop en medlemsenkät för att i mesta möjliga mån kunna anpassa Passion for Projects 2022, 14-15 mars i Göteborg till era önskemål och intressen gällande program, nätverkande och att skapa nya kontakter.

Missa inte denna fantastiska möjlighet att vara med och påverka kongressen i Göteborg
– Årets kanske viktigaste möte för oss som arbetar inom projekt och ledarskap!

 
Länk till enkäten nedan. Vi önskar ditt svar senast 10 oktober.

https://forms.gle/mpMHURsxaQmencm29

 

Bästa hälsningar,

Teamet för Passion for Projects 2022

P.S. Önskar du vara volontär och bidra till att 2022 års version av Passion for Projects blir en succé. Kontakta katarina.stromberg@pmi-se.org så lotsar hon dig vidare.

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt