Till startsida

PMI SE Young Professionals är nästa generations projektledare

PMI SE Young Professional är ett nyetablerat nätverk för unga svenska projektledare. Vi vill bli den ledande aktören som underlättar för Young Professionals att uppfylla karriärdrömmar. Oavsett om du är en student med en dröm eller en ung yrkesperson med några års erfarenhet av projektledning så vill vi motivera dig. 

Vi vill dela våra erfarenheter och historier med andra projektledare, och nätverket Young Professionals är en plattform där vi alla kan samlas, inspirera och bli inspirerade. Vi har valt att kalla denna plattform ”Empowerment”, eftersom vi tror att vi kan ge dig styrkan du behöver.

Vi vill vara länken mellan Young Professionals och deras drömkarriär. Eftersom vi anser att Young Professionals är framtiden vill vi göra vad vi kan för att hjälpa den kommande generationen. Därför erbjuder vi seminarier, workshops och spännande evenemang på stora företag runtom i Sverige. Vi vill lyfta fram Sveriges Young Professionals med en passion för projektledning, så gå med nätverket och bli en av oss.

Vi rekryterar just nu volontärer runt om i Sverige. Det är en spännande chans att träffa andra drivna PMI Young Professionals / Next-Gen-teamet och ge människor möjligheten att förverkliga sina drömmar. Är du vår nästa evenemangschef, teamledare, bloggare eller studentambassadör? Kontakta för mer information om rollerna i syd, väst och norr och om rollerna i öst. 

Kontakta oss (namn.efternamn@pmi-se.org)

Syd

Katarina Korenkova, Director & Team Leader syd

Laz Shwan, Communications Manager & podcast co-host 

Josefine Nilsson, Podcast co-host

Daniela Nemeti, Project Manager - YP Marketing Campaign

Valentina Siino, Event Manager

Paula Rosu, Event Manager

Ylva Lanner, Event Manager

Imran Khurshid, Event Manager

Javier Cartagena, PMI Student Ambassador - Lund University

Öst

Marina Maric, YP Team Leader öst, VP Membership

Väst

Gosia Machowina, Podcast co-host