Till startsida

PMI SE Young Professionals är nästa generations projektledare

PMI SE Young Professional är ett nyetablerat nätverk för unga svenska projektledare. Vi vill bli den ledande aktören som underlättar för Young Professionals att uppfylla karriärdrömmar. Oavsett om du är en student med en dröm eller en ung yrkesperson med några års erfarenhet av projektledning så vill vi motivera dig. 

Vi vill dela våra erfarenheter och historier med andra projektledare, och nätverket Young Professionals är en plattform där vi alla kan samlas, inspirera och bli inspirerade. Vi har valt att kalla denna plattform ”Empowerment”, eftersom vi tror att vi kan ge dig styrkan du behöver.

Vi vill vara länken mellan Young Professionals och deras drömkarriär. Eftersom vi anser att Young Professionals är framtiden vill vi göra vad vi kan för att hjälpa den kommande generationen. Därför erbjuder vi seminarier, workshops och spännande evenemang på stora företag runtom i Sverige. Vi vill lyfta fram Sveriges Young Professionals med en passion för projektledning, så gå med nätverket och bli en av oss.

Vi rekryterar just nu volontärer runt om i Sverige. Det är en spännande chans att träffa andra drivna PMI Young Professionals / Next-Gen-teamet och ge människor möjligheten att förverkliga sina drömmar. Är du vår nästa evenemangschef, teamledare, bloggare eller studentambassadör? Kontakta för mer information om rollerna i syd, om rollerna i väst, om rollerna i öst, och om rollerna i norr. 

 

Kontakta oss (namn.efternamn@pmi-se.org)

Syd

Javier Cartagena, Director & Team Leader syd

Katarina Korenkova, VP Membership & Podcast Manager 

Emil Wernersson, Marketing & Communications Manager 

Josefine Nilsson, Podcast co-host

Valentina Siino, Event Manager

Paula Rosu, Event Manager

Ylva Lanner, Event Manager

Imran Khurshid, Event Manager

Paolo Nardi, Event Manager

Evelynn Kronqvist, Student Ambassador

Astrid Cox, Student Ambassador

 

Öst

Marina Maric, VP område öst och nord

Srinivasan Mahendran, YP Team Leader öst
 

Väst

Julia Usacheva, YP Team Leader väst

Gosia Machowina, Podcast co-host