Till startsida

Volontärer till Passion for Projects 2018

Arbetet med att planera Skandinaviens största konferens för projektledare, Passion for Projects (Pfp) 2018, är nu i full gång. 2018 är vi på Svenska Mässan i Göteborg och vi behöver nu förstärka vårt team med fler engagerade volontärer så att vi tillsammans kan skapa bästa möjliga förutsättningar för att skapa en riktigt bra konferens.

Projektgruppen bakom PfP 2018 består av en projektledare och fyra team med tillhörande teamledare. De fyra teamen är:

 • Operations
  Hanterar lokaler, förtäring, ekonomi och all logistik.

 • Sponsors & Marketing
  Bjuder in sponsorer/utställare, hanterar marknadsföring och fixardeltagare.

 • Program & Speakers
  Ser till att vi får intressanta talare, kvalitetssäkrar dem och tar framprogrammet.

 • Corporate Outreach
  Inriktat mot företag och företagsledare. Bjuder in talare och ledaretill ett skäddarsytt track.

Som medlem i något av teamen hjälper du aktivt till med att uppnå målen för respektive team. Du förväntas att aktivt samarbeta med övriga deltagare i ditt team och ha kontakt med övriga volontärer i projektet. Vi har inget konkret krav på hur mycket tid du ska avsätta, men då du i gengäld får delta på Passion for Projects utan kostnad förväntar vi oss att du bidrar till att arbetet fortskrider enligt plan.

I volontärsnätverket i Göteborg finns allt från managementkonsulter till chefer och projektledare i olika typer av IT- och teknikföretag. Genom att vara med i något av teamen får du alltså en unik möjlighet att skapa ett kontaktnät med personer som har bred erfarenhet inom alla möjliga branscher, och dessutom erfarenheten att vara med att planera ett stort projekt tillsammans med personer som brinner för projektledning.

Låter detta intressant, eller har du andra tankar, frågor eller funderingar? Kontakta Jan-Erik Larsson, projektledare () eller Mikael Gerner,volontärskoordinator i Väst (mikael.gerner@pmi-se.org). Skriv gärna några rader om dig själv och i vilket team du kan tänka dig att bidra.