Publikationer & rapporter

PMI ger ut ett antal publikationer, som medlem får du dessa hemskickade eller skickade till din e-post varje månad. PMI SE kan även stoltsera med en egen rapport som gjordes tillsammans med KPMG.

 

Gearing up for transformation

Att genomföra rätt projekt på rätt sätt är en nyckel till ökad konkurrenskraft och framgång. Inte minst när alla stora investeringar, förändringar och strategiska satsningar i dag drivs som projekt. Tillsammans med KPMG har PMI Sverige genomfört en omfattande undersökning inom området. Resultatet bekräftar att det i Sverige finns en begränsad koppling mellan strategi/affärsmål och de projekt som drivs.

Läs rapporten

 

PM Network®

Publiceras varje månad, PM Network fylld med nya idéer, perspektiv och tips och tekniker från projektledaryrkets mest erfarna och engagerande ledare.

Läs mer

 

PMI Today®

Genom PMI Today® håller du dig som PMI-medlem informerad om de senaste nyheterna, händelserna, volontärsaktiviteterna och tjänsterna inom PMI och dess omvärld.

Läs mer

 

Project Management Journal®

Project Management Journal® publicerar forskning som är relevant för forskare, praktiker och organisationer inom projekt, program och portföljledning. 

Läs mer

 

Pulse of the Profession® 

Pulse of the Profession® är vår årliga globala undersökning av projekt-, program- och portföljledare, som kartlägger de stora trenderna i projektledning.

Läs mer