Publikationer & rapporter

PMI ger ut ett antal publikationer. Som medlem i PMI får du dessa hemskickade eller skickade till din e-post varje månad. PMI SE kan i samarbete med KPMG även stoltsera med Swedish Project Review 2017 & 2018.

Swedish Project Review 2018 - Embracing Agility

Under 2018 har många fortfarande svårt att leverera sina projekt i tid, enligt budget och med realiserad nytta. En överväldigande majoritet lär inte av sina misstag – möjligheter att dra fördel av förvärvade kunskaper går ofta förlorade. Det framgår i en rapport om projektstyrning från KPMG och PMI.

Läs rapporten

 

Swedish Project Review 2017 - Gearing up for transformation

Att genomföra rätt projekt på rätt sätt är en nyckel till ökad konkurrenskraft och framgång. Inte minst när alla stora investeringar, förändringar och strategiska satsningar i dag drivs som projekt. Tillsammans med KPMG har PMI Sverige genomfört en omfattande undersökning inom området. Resultatet bekräftar att det i Sverige finns en begränsad koppling mellan strategi/affärsmål och de projekt som drivs.

Läs rapporten

 

PM Network®

Publiceras varje månad, PM Network fylld med nya idéer, perspektiv och tips och tekniker från projektledaryrkets mest erfarna och engagerande ledare.

Läs mer

 

PMI Today®

Genom PMI Today® håller du dig som PMI-medlem informerad om de senaste nyheterna, händelserna, volontärsaktiviteterna och tjänsterna inom PMI och dess omvärld.

Läs mer

 

Project Management Journal®

Uppdrag för Project Management Journal® är att forma världstänkandet om behovet av och konsekvenserna av att leda projekt, genom att publicera avancerad forskning som främjar teori och bevisbaserad praxis.

Läs mer

 

Pulse of the Profession® 

Pulse of the Profession® är vår årliga globala undersökning av projekt-, program- och portföljledare, som kartlägger de stora trenderna i projektledning.

Läs mer