Till startsida

Det här får du som medlem

Som medlem i PMI SE ökar du din kompetens inom projektområdet och får tillgång till ett svenskt och ett globalt nätverk, som hjälper dig utvecklas i din yrkeskarriär. PMI består globalt av ca 470 000 medlemmar i drygt 200 länder.

Det här får du som medlem hos oss:

Sveriges största nätverk inom projekt 

Genom att även gå med i den svenska delen, PMI Sweden Chapter (PMI SE), får du ta del av det svenska PMI-nätverket som idag består av drygt 1500 medlemmar. Som medlem i PMI SE har du tillgång till våra aktiva nätverksgrupper. Nätverksgrupperna är uppdelade i våra regioner. Utöver det finns det nätverkgrupper inom t ex agile och PMO.

Läs mer

Delta på spännande seminarier inom aktuella områden - som medlem har du förtur

PMI-SE anordnar ett stort antal seminarier och andra aktiviteter varje år. Seminarierna tar upp ämnen inom ramen för PMI:s globala ”Talent Triangle”; Projektmetodik, strategi och ledning, samt ledarskap. Som medlem deltar du gratis eller till kraftigt reducerat pris i samtliga aktiviteter som du även har företräde till framför icke-medlemmar. Du har även fri tillgång till material från seminarierna samt tillgång till de egna webinarier vi anordnar.

Till kalendarium

Spara pengar med medlemsrabatt

PMI SE anordnar Passion for Projects, nordens största mötesplats för projektledningsentusiaster. Som medlem i PMI SE får du rabatt på anmälningsavgiften. Är du volontär och bidrar med en insats under eventet, deltar du dessutom utan kostnad. PMI bedriver ingen egen utbildningsverksamhet. Alla företag har rätt att bedriva utbildning baserat på PMI:s standarder. De företag som har kvalitetssäkrats och godkänts för detta av PMI kallas PMI R.E.P. - Registered Education Providers. Dessa har du som medlem ofta rabatt hos.

Läs mer

Ta del av utvalda och unika resurser

På PMI SE:s webbplats får du som medlem tillgång till nyheter och artiklar om vad som händer inom projektområdet. Du får också regelbundet vårt nyhetsbrev med nyheter om certifieringar, seminarier och andra aktiviteter. 

Läs mer om resurser

Var en del av förändringskraften och utöka ditt professionella nätverk - bli volontär

Medlemmar i PMI SE har möjlighet att engagera sig i vår volontärorganisation som idag består av över 90 volontärer. Genom att arbeta i någon av våra arbetsgrupper bidrar du med ditt kunnande och får tillgång till de mest passionerade projektmänniskorna i Sverige, tar del av det senaste inom området projektledning, samt får insyn i PMI:s nationella och globala verksamhet.  

Läs mer om att bli volontär

Passion for Projects - Få rabatt

PMI SE anordnar Passion for Projects, nordens största mötesplats för projektledningsentusiaster. Förbered dig för ett event fullpackade med inspirerande talare, professionella kollegor och företag inom olika branscher som samlas med målet att dela sina kunskaper och erfarenheter inom projekt-, portfölj- och programledning. Som medlem i PMI SE får du rabatt på anmälningsavgiften. Är du volontär och bidrar med en insats under eventet, deltar du dessutom utan kostnad.

Läs mer om Passion for Projects

European PM Passport - delta i event över hela Europa 

Vill du besöka en kongress om projektledning i ett annat europeiskt land eller bara komma med på ett litet event när du är på resa? 36 europeiska chapter har gått samman i och skapat möjlighet för chaptermedlemmar att delta i event i andra länder till samma pris som lokala medlemmar. Du kan hitta större event via den gemensamma siten https://european-chapters.eu/ Där kan du också ansöka om att delta till medlemspris. 

 

Ladda hem vår flyer om medlemskap

 

PMIs globala medlemskap - Ger dig även mycket mer

PMI SE har mycket att erbjuda, men vi vill även lyfta fram några av de värden du dessutom får i ditt globala medlemskap hos PMI.

Publikationer

PMI publicerar regelbundet två tidskrifter om projektledning, PM Network och Project Management Journal. Dessa får du som medlem digitalt eller i pappersform om du önskar. 

 

Projetmanagement.com

Som PMI-medlem är du premiummedlem på projectmanagement.com. Här får du tillgång till:

  • E-Learning som webinars, e-Seminarium, kurser och tester

  • Artiklar

  • Verktyg och mallar för att underlätta din projektledning

 

Läs mer på PMI.org