Att bli certifierad

I en allt mer projektifierad värld säkerställer PMIs professionella certifieringar att du är redo att möta kraven från projekt och arbetsgivare över hela världen. Var du än är i din karriär, har vi en certifiering för dig.

Utvecklad av praktiker för praktiker, våra certifieringar är baserade på etablerade standarder och pågående forskning för att möta de verkliga behoven hos organisationer. Med en PMI-certifiering bakom ditt namn, kan du arbeta i nästan alla branscher, var som helst i världen, med vilken projektmetodik som helst.

Globalt erkännande

Du kan hitta PMI-certifierade projektledare ledande projekt i nästan alla länder och, till skillnad från andra certifieringar som fokuserar på en viss geografi eller domän, är PMP® global. Som PMP®, kan du arbeta i nästan alla branscher, med vilken projektmetodik som helst,  var som helst.

PMP®

Idag finns det över 700 000 personer runt om i världen som innehar någon av PMI:s certifieringar, varav PMP® är den största med mer än 670 000 runt om i världen. I Sverige växer antalet stadigt och vi har mer än 2300 certifieringar (juli 2015), varav över 2100 har en PMP®-certifiering. 

Du kan läsa mer om PMI:s certifieringar på PMI:s globala hemsida. Läs mer

Hur utmärker sig våra certifieringar?

Jämförande broschyr

 

Våra certifieringar