Artiklar

Här hittar du insiktsfulla artiklar inom olika teman. Genom vår artikelserie Projekt i fokus möter du projektproffs och PMI-volontärer från olika branscher. Forskning & akademi är en områdessatsning för att belysa, stötta och lära av de aktiva satsningar som görs vid universitet och högskola inom ämnet projektledning. Insikt handlar just om att erbjuda dig insikter, inspiration och motivation. 

 

 

Projekt i fokus

Genom vår artikelserie "Projekt i fokus" möter du projektproffs och PMI-volontärer från olika branscher. Du får en unik inblick i deras vardag, utmaningar och tankar om projektledning som profession och ämne. 

 

Insikt

Insikt handlar just om att erbjuda dig insikter, inspiration och motivation. Här hittar du bland annat intervjuer med profiler inom PMI och projektvärlden i stort, samt artiklar på ämnet projektledning, portföljstyrning och PMO.

Forskning & akademi

Forskning & akademi är en områdessatsning för att belysa, stötta och lära av de aktiva satsningar som görs vid universitet och högskola inom ämnet projektledning.

Karriär & kompetens

Karriär & kompetens ger dig tips och vägledning till ditt nästa steg i karriären, samt hur du vidareutecklar din kompetens inom området för att rusta dig för nästa utmaning i yrkeslivet.

Återkommande krönika

Våra insiktsfulla krönikörer som regelbundet skriver för PMI SE

Våra skribenter

Våra skickliga volontärer som regelbundet intervjuar och skriver för PMI SE.