Artiklar

Här hittar du insiktsfulla artiklar inom olika teman. Vi har ett antal återkommande krönikörer som skriver för oss, tillsammans med intervjuer och reportage.

Alla artiklar

Krönikörer

  • Anette Wendin

    Halverad implementeringstid i förändringsprojekten - vilket värde har det för er? Annette är en strategisk och innovativ förändringsledare, processledare, certifierad projektledare och transformerande affärscoach. Hon har i över 20 år hjälpt såväl näringsliv som offentlig sektor att utveckla och implementera processer, arbetssätt, system och hjälpsamma beteenden i projektintensiva organisationer eller företag i tillväxt.

  • Anette Hallin

    Anette Hallin är docent i företagsekonomi vid Mälardalens högskola där hon lär och forskar om projekt och digitalisering. Hon har tillsammans med Tina Karrbom-Gustavsson (Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm) skrivit en grundläggande lärobok kallad "Projektledning" som används vid många universitet och andra institutioner.

  • Carina Juserius

    Carina är projektledare hos organisationen Mentor och deras initiativ MentorTrainee. Dessutom har Carina genom det egna företaget Kompus Kompetensträning AB under många år coachat företag och team som vill utmana sig själva att hitta sin egen framgångsstrategi. Carina har många års erfarenhet att jobba med metoder från NLP, Meta-Coaching och Mental Träning.