Lediga volontärsroller i medlemskapsgruppen

Skribenter till medlemsgruppens webbredaktion för medlemsvärde

Brinner du för projektledning och har en god förmåga att uttrycka dig i skrift? Webbredaktion inom arbetsgruppen för medlemsvärde söker skribenter. Arbetsgruppen för medlemsvärde verkar för att ge våra medlemmar så mycket glädje och nytta som möjligt av sitt medlemskap i PMI SE. Detta gör vi framförallt genom att lägga fokus på vad vi kan göra mer genom webben, framförallt som inloggad medlem. I närtid handlar det om att skapa möjligheter till att spela in våra seminarier, skapa en plattform för webbinarier, men framförallt att skapa mer och bättre innehåll på vår webbsida, www.pmi-se.org.

Webbredaktionen vid arbetsgruppen för medlemsvärde jobbar med att kontinuerligt publicera intressant innehåll till pmi-se.org som ger våra inloggade medlemmar mer värde för sitt medlemskap i PMI SE. Medlemssidorna är under uppbyggnad och du får möjlighet att vara med och forma en viktig del av vår webbplats. Du ingår i arbetsgruppen för medlemsvärde och rapporterar till Director of Member Value (Richard Svahn), som även är webbredaktör. Webredaktören sammanställer och publicerar löpande det material som skickas in från dig som skribent. I utbyte blir du en del av utvecklingen av projektkompetensen i Sverige, tjänar PDU:er och får möjlighet till att bygga ditt professionella nätverk. Förväntad arbetsinsats ca 2 timmar i månaden (takten och arbetsinsatsen är upp till dig).

Vi har just nu ett antal områden där vi särskilt söker skribenter:

Projekt i fokus:

Genom vår artikelserie "Projekt i fokus" möter du projektproffs och PMI-volontärer. Du får en unik inblick i deras vardag, utmaningar och tankar om projektledning som profession och ämne. Du letar aktivt efter nya profiler samt intervjuar dessa.

Karriär:

Rapportera om karriärsrelaterade ämnen runt projekt och projektledning. T ex intervju med rekryterare, CV-mallar, kompetenser som arbetsgivare söker, osv. Du letar aktivt efter nya ämnen att skriva om.

Forskning, universitet & högskola:

Rapportering från högskola, studentreportage, intervjuer med forskare för att nämna några idéer. Du letar aktivt efter nya ämnen att skriva om. Har du erfarenhet av, samt kontakter inom, universitet och högskola är det en fördel.

Inblick:

Intervju med volontärer om att vara volontär, budskap från styrelsen, mål till organisation. Du letar aktivt efter nya profiler samt intervjuar dessa.

Projektkontor:

Intervjuer med PMO-chefer och våra deltagare inom våra lokala PMO-nätverk, mallar och verktyg för t ex projektmognadsanalys. Du letar aktivt efter nya ämnen att skriva om.

Vid intresse eller frågor, kontakta

 

Members branch contact

Du är första kontakten för nya medlemmar. Ditt ansvar är att per mail välkomna nya medlemmar i din region och att göra den lokala nätverken uppmärksammade på dem så att även de kan ta emot dem. 

Rollen ställer framförallt krav på ett intresse för andra människor och en vilja att hjälpa dem. Förväntad arbetsinsats ca 2 timmar per månad.

 

Vill du veta mer eller söka något av uppdragen: 

Kontakta Jerk Vallgårda
VP Membership.

 

Klicka på bilden för att se den planerade organisationen.