Utbildning

PMI bedriver ingen egen utbildningsverksamhet. Alla företag har rätt att bedriva utbildning baserat på PMI:s standarder. De företag som har kvalitetssäkrats och godkänts för detta av PMI kallas PMI R.E.P. - Registered Education Providers.

Utbildningssponsorer

PMI Sweden Chapter har tecknat avtal med ett antal PMI REP som erbjuder PMP och CAPM preparandkurser i Sverige. Medlemmar i PMI har minst 13% rabatt på ordinarie pris på dessa kurser. Våra officiella partners för preparandkurser för PMP och CAPM är för närvarande:

CANEA Consulting Group

Canea får regelmässigt 4,9 av 5 möjliga i betyg på utbildningsmaterialets kvalitet och föreläsarnas förmåga att lära ut. Utbildarna arbetar inom CANEA som konsulter inom projektledning och delger dig sina aktuella erfarenheter från olika typer av verksamhet. Vi har många utbildningstillfällen i Stockholm och Göteborg, vilket gör det lätt för dig att hitta något som passar i tiden. De som har gått CANEAs PMP-utbildning har ökat sin chans att klara sin certifiering på första försöket. Är du PMI medlem får du 15% rabatt. Titta gärna efter mer detaljerad information på vår hemsida.Läs mer>>>

 
 
 

ESI INTERNATIONAL

Projektledarutbildning har varit ESI:s kärnverksamhet i 25 år. Idag är ESI är registrerad utbildningsanordnare hos PMI®. Detta innebär att våra kurser har ett internationellt erkänt kursinnehåll och att kurserna bygger på de nio kunskapsområdena som PMI® har identifierat i PMBOK® (Project Management Body of Knowledge) som idag har blivit ett referensverk för blivande och praktiserande projektledare. Är du PMI medlem får du 15% rabatt på alla våra publika kurser runt om i Europa samt alla våra e-utbildningar.

semcon

Semcon arbetar med spännande kundprojekt hos värdsledande företag runt hela världen. Emellan uppdragen vill vi gärna dela med oss av våra erfarenheter och kunskaper inom området. Vår utbildningsverksamhet inom projektledning har funnits sedan början av 90-talet och våra utvärderingar visar att våra kunder är mycket nöjda med utbildningarna. Detta är något som vi givetvis är mycket tacksamma och stolta över. För att upprätthålla den höga kvalitén jobbar vi ständigt med att förnya och förbättra vår pedagogik och vårt utbud. Självklart tillämpar vi PMI:s och SIS senaste standarder. Besök gärna Semcons hemsida. 
 
 

 Innehållsansvarig: Klas Skogmar

Sponsor av webbplats: Sökmotoroptimerat publiceringsverktyg från Initiva AB