Gearing up for transformation

Att genomföra rätt projekt på rätt sätt är en nyckel till ökad konkurrenskraft och framgång. Inte minst när alla stora investeringar, förändringar och strategiska satsningar i dag drivs som projekt. Tillsammans med KPMG har PMI Sverige genomfört en omfattande undersökning inom området. Resultatet bekräftar att det i Sverige finns en begränsad koppling mellan strategi/affärsmål och de projekt som drivs.

Läs rapporten

 

PM Network®

Publiceras varje månad, PM Network fylld med nya idéer, perspektiv och tips och tekniker från projektledaryrkets mest erfarna och engagerande ledare.

Läs mer

 

PMI Today®

Genom PMI Today® håller du dig som PMI-medlem informerad om de senaste nyheterna, händelserna, volontärsaktiviteterna och tjänsterna inom PMI och dess omvärld.

Läs mer

 

Project Management Journal®

Project Management Journal® publicerar forskning som är relevant för forskare, praktiker och organisationer inom projekt, program och portföljledning. 

Läs mer

 

Pulse of the Profession® 

Pulse of the Profession® är vår årliga globala undersökning av projekt-, program- och portföljledare, som kartlägger de stora trenderna i projektledning.

Läs mer