Projekt i fokus

Genom vår artikelserie "Projekt i fokus" möter du projektproffs och PMI-volontärer. Du får en unik inblick i deras vardag, utmaningar och tankar om projektledning som profession och ämne. 

Johan Lönnberg, PMP Projektledare KnowIT

Jag leder just nu ett projekt hos en läkemedelstillverkare som går ut på att förhindra piratkopiering. Många länder, bland annat USA och EU kommer snart införa en lag som kräver att alla receptbelagda läkemedel är märkta med en unik kod. Varje producerad kod rapporteras till en central databas i varje land och vid försäljning t.ex. i ett apotek görs en kontroll mot databasen att det är en giltig kod som säljs (en kod kan bara säljas en gång). Läs Mer

Nina Andrén, Projektledare Fujitsu

Jag är projektledare sedan drygt tio år och har jobbat med projektledning i IT-braschen med globala team i komplexa kundsituationer. Jag har erfarenhet inom komplicerade transitions- och transformationsprojekt, problemprojekt och tidskritiska projekt av varierande storlek. Läs Mer

Inloggning krävs

Du behöver logga in med dina uppgifter till PMI SE för att få tillgång till materialet. Ny medlem, eller glömt lösenord? Läs mer under frågor & svar.

Har du tips på en projektledare som du vill läsa om här, eller kan du tänka dig vara med själv, hör av dig till redaktionen!

Vad är ett projekt?

Vi reder ut begreppet projekt och hur PMI kommer in i bilden. Läs mer