Sverige's största projektledarnätverk

Som medlem i PMI har du möjlighet att höja du din kompetens inom projektområdet och får tillgång till ett globalt nätverk som hjälper dig utvecklas i din yrkeskarriär. Som medlem i PMI har du tillgång till PMI:s stora globala nätverk med över 900 000 medlemmar i 195 länder.

 

Svenskt nätverk 

Genom att även gå med i den svenska delen, PMI Sweden Chapter (PMI SE), får du ta del av det svenska PMI-nätverket som idag består av drygt 1500 medlemmar. Våra medlemmar har en gemensam nämnare genom sin passion för projekt som förändringskraft och projektledning som profession. Vi är branschoberoende vilket ger att våra medlemmar verkar i flera olika branscher och i många olika sammanhang, något som vi ser som en tillgång och styrka för nätverket. Nätverket riktar sig till såväl juniora som seniora projektledare, samt beslutsfattare såsom PMO-chefer och ledningsgrupper. Oavsett om du är projektledare eller beslutsfattare, medför ett medlemskap i PMI SE värdefulla kontakter och ny kunskap.  

Medlemmar i PMI SE har möjlighet att engagera sig i vår volontärorganisation som idag består av över 90 volontärer. Genom att arbeta i någon av våra arbetsgrupper bidrar du med ditt kunnande och får tillgång till de mest passionerade projektmänniskorna i Sverige, tar del av det senaste inom området projektledning, samt får insyn i PMI:s nationella och globala verksamhet.   

projektledarnätverk

Genom PMI SE för du tillgång till ett stort nätverk av projektledare och beslutsfattare.

Kompetensutveckling

PMI publicerar regelbundet två tidskrifter om projektledning, PM Network och Project Management Journal. Dessa får du som medlem digitalt eller i pappersform om du önskar. Som PMI-medlem är du premiummedlem på projectmanagement.com. Här får du tillgång till:

  • E-Learning som webinars, e-Seminarium, kurser och tester

  • Artiklar

  • Verktyg och mallar för att underlätta din projektledning

PMI-SE anordnar ett stort antal seminarier och andra aktiviteter varje år. Seminarierna tar upp ämnen inom ramen för PMI:s globala ”Talent Triangle”; Projektmetodik, strategi och ledning, samt ledarskap. Som medlem deltar du gratis eller till kraftigt reducerat pris i samtliga aktiviteter som du även har företräde till framför icke-medlemmar. Du har även fri tillgång till material från seminarierna samt tillgång till de egna webinarier vi anordnar.

På PMI SE:s webbplats får du som medlem tillgång till nyheter och artiklar om vad som händer inom projektområdet. Du får också regelbundet vårt nyhetsbrev med nyheter om certifieringar, seminarier och andra aktiviteter. 

 

Passion for Projects

PMI SE anordnar Passion for Projects, nordens största mötesplats för projektledningsentusiaster. Förbered dig för ett event fullpackade med inspirerande talare, professionella kollegor och företag inom olika branscher som samlas med målet att dela sina kunskaper och erfarenheter inom projekt-, portfölj- och programledning. Som medlem i PMI-SE får du rabatt på anmälningsavgiften. Är du volontär och bidrar med en insats under eventet, deltar du dessutom utan kostnad.

Läs mer om Passion for Projects